• Eendracht Aalst 2 - 4 KSV Bornem
    vrijdag 5 februari 2016 - 20u30
Eendracht geniet wekelijks van een ruime mediabelangstelling en heeft duizenden trouwe fans.

Uw klanten in de watten leggen én de naambekendheid van uw bedrijf vergroten in één vlotte beweging? Dat kan u samen met SC Eendracht Aalst, één van de meest traditierijke voetbalclubs uit ons land!

Goed besturen en groeien als club vergt middelen. Zonder betrouwbare sponsors en commerciële partners is een efficiënte uitbouw van onze voetbalclub niet mogelijk. Wie als sponsor zijn naam aan onze club verbindt, steunt de grootste sportclub in de regio, in de grootste stad in de regio.

Sport op niveau van tweede nationale afdeling, met naambekendheid en uitstraling in zowel de regionale als nationale media. Bovendien smeedt u als sponsor een hechte band met onze duizenden hondstrouwe supporters.

Een bruisende club, in een bruisende stad, in een bruisende regio. Een club met de ambitie om voorzichtig maar vastberaden te groeien.

Groeien, dat kunnen we alleen maar sàmen: de ploeg, de supporters, de medewerkers, het bestuur én onze sponsors, verenigd in één grote Eendracht-familie.

Een sponsor die Eendracht Aalst steunt, treedt niet gewoon toe tot deze unieke familie, maar krijgt er ook heel wat voor terug. Uitgebreide media-aandacht, een groeiende naambekendheid, een dynamische en sportieve uitstraling.

Graag bespreekt onze commerciële cel samen met u op welke manier we het best uw doelstellingen als sponsor kunnen verwezenlijken.

Ontdek de mogelijkheden!

banners 01

banners 02

banners 03