1 - 2 Eendracht Aalst STVV

zondag 7 september 2014 - 15u00
Proximus League

VOORBESCHOUWING

Na de bemoedigende prestatie op het veld van titelkandidaat KAS Eupen wacht voor Eendracht al de volgende topper in eigen huis tegen STVV. Eendracht verdedigt nog steeds de leidersplaats ondanks de nederlaag op KAS Eupen maar moet wel datzelfde Eupen en OH Leuven naast zich dulden. Met de komst van STVV ontmoet Eendracht de nummer 3 van vorig seizoen en een outsider voor de titel dit seizoen.

Sint-Truidensche Voetbalvereeniging

STVV werd in 1924 opgericht en kreeg van de KBVB in 1926 het stamnummer 373 toegewezen. Reeds tegen eind de jaren '20 maakte de Limburgse club haar opwachting in de derde nationale afdeling. Pas na de Tweede Wereldoorlog promoveerden de "Kanaries" voor het eerst naar tweede klasse waar het tien seizoenen verbleef. Het allereerste hoogtepunt in het clubbestaan kwam er in 1957 toen STVV de promotie naar eerste klasse kon afdwingen. Na een paar aarzelende seizoenen braken voor de Limburgers de "golden sixties" aan waar het onder Raymond Goethals een (sub)topper werd in eerste met als absoluut hoogtepunt het vicekampioenschap in 1966. Medio jaren '70 degradeerde STVV opnieuw naar tweede klasse voor een lange tijd. Pas in 1994 promoveerden de Kanaries (samen met Eendracht Aalst nota bene) opnieuw voor een langere periode naar eerste klasse waar het hoogtes (Play-Off 1 in 2010 en Europees voetbal in 1999 en 2003) met laagtes (degradatie in 2008 en 2012) afwisselde. De Limburgers behaalden ook tweemaal de bekerfinale maar evenveel werd er verloren (in 1971 met 2-1 tegen Beerschot en in 2003 met 3-1 tegen RAA La Louvière). Er zijn heel wat bekende ex-spelers die ooit het gele shirt van STVV droegen. De meest bekende ex-spelers zijn o.a. Marc Wilmots, Danny Boffin, Dimitri De Condé, Reza, Jacky Matthijssen en Simon Mignolet. Maar de naam die het meest in het oog springt is niet van een ex-speler maar wel van een ex-trainer. Raymond Goethals was er tussen 1959 en 1966 aan de slag als hoofdtrainer en bracht STVV naar grote hoogten. Hij zou later met Olympic Marseille de Europacup I winnen, tot nu toe is hij de enige Belgische coach die daar in slaagde. 

De tegenstander

STVV anno 2014 is een stevig voetballend geheel met uitgesproken ambities om op korte termijn naar de hoogste afdeling te promoveren. Vorig seizoen misten de Truienaars op een haar na de promotie toen het op de laatste speeldag van de eindronde op eigen veld Moeskroen-Péruwelz zag winnen én promoveren. Dit seizoen zijn de Limburgers een outsider voor de titel. Temeer omdat sterkhouders Aoulad (KVC Westerlo), Ibrahim Somé (OHL) en Gregory Dufer (Seraing United) deze zomer andere oorden opzochten. Met 7 punten uit vier wedstrijden begon STVV eerder aarzelend aan de nieuwe jaargang. Het won de eerste wedstrijd van het seizoen nochtans overtuigend van Virton (3-0) maar het speelde gelijk in Bergen (1-1) en verloor op eigen veld van Seraing United (1-2). STVV heeft wel nog een wedstrijd op het veld van AFC Tubize tegoed. Afgelopen dinsdag kregen de jongens van Yannick Ferrera een enorme boost door thuis met 3-2 cijfers OH Leuven te verslaan. Het gaat dus in stijgende lijn bij de Limburgers. Qua infrastructuur steekt STVV met kop en schouders boven elke ploeg in tweede klasse uit. Niet alleen omdat ze sinds een paar jaar op een heus kunstgrasveld spelen maar ook omdat Stayen prachtig werd gerenoveerd tot een heuse voetbaltempel waar menig eersteklasser jaloers op zou zijn.

 

Foto voorbeschouwing Wesley Vanbelle zal Grégory Dufer zondag niet tegenkomen.

Eerste verlies

Hoewel Eendracht minstens een gelijkspel verdiende in de topper tegen KAS Eupen keerde het met lege handen maar wel met opgeheven hoofd terug uit de Oostkantons. Na een mindere eerste helft toonde Eendracht in de tweede helft dat het kan wedijveren met de beste teams uit onze reeks. Bovendien debuteerde Daniel Rodrigo De Oliveira langs de grote poort door meteen te scoren in zijn eerste helft in het shirt van Eendracht Aalst. Ei zo na kroonde hij zich meteen tot de grote held maar de Eupense verdedigers hielden miraculeus de verdiende gelijkmaker uit hun eigen doelvlak. Met De Oliveira heeft Van Acker er in ieder geval een enorm aanvallend wapen bij. Het wordt uitkijken of de Braziliaan al meteen zijn eerste basisplaats kan claimen in de topper tegen STVV. Arnaud De Greef zal vermoedelijk hersteld zijn van zijn enkelblessure zodat hij aan de aftrap wordt verwacht.

De trainer aan het woord

"Tegenstander STVV is een moeilijk te ontwrichten geheel, spelen heel compact met een snelle omschakeling.. Hebben laatste match tegen leider OHL laten zien dat er met hen rekening zal moeten gehouden worden bij de verdeling van de prijzen. Dus terug een topmatch tegen een titelkandidaat (vorig seizoen op een paar minuten van eerste klasse...) maar met de ingesteldheid en vooral het voetbal van onze tweede helft op Eupen kunnen we iedereen recht in de ogen kijken! We gaan voluit de strijd aan na drukke en zware dagen tegen de derde profploeg in één week tijd. Supporters op post, de groep rekent op jullie steun... !"

Selectie

Van Den Noortgaete, Kempeneer, Smet, De Greef, Bogaerts, Filipovic, Lievens, Vanbelle, De Neve, Van Damme, De Cuyper, Janssens K., Janssens P., Shkodra, Vansimpsen, Bael, De Oliviera (?). Er worden nog twee spelers aangeduid na de wedstrijd van jong Eendracht Aalst. De Oliveira is hoogst onzeker met een kuitbeen- en achillespeesblessure.
WEDSTRIJDINFO
 • Speeldag: #6
 • Stadion: Pierre Cornelisstadionµ
 • Adres: Bredestraat z/n, 9300 Aalst
 • Scheidsrechter: Van Driessche Bram
 • Lijnrechters: Tom Piens en Bart Vandeweghe
TICKETINFO

De loketten zijn open op de wedstrijddag.

De abonnees van vak H, die hun ticket vak K voor deze wedstrijd nog niet afgehaald hebben, kunnen daarvoor terecht op het secretariaat. STVV is zoals eerder aangekondigd de laatste wedstrijd in de rij van drie waarvoor vak H noodgedwongen ter beschikking gesteld wordt aan de bezoekende supporters.

WEDSTRIJDVERSLAG

Voor de zesde wedstrijd van Eendracht in de Proximus League kwam Sint-Truiden, de negende in de stand, op bezoek. De Kanaries kwamen vol vertrouwen naar Aalst afgezakt want ze versloegen eerder deze week OHL met 3-2.Trainer Regi Van Acker posteerde Lievens opnieuw in zijn basiselftal. Rodrigo de Oliveira kwam voor de eerste keer aan de aftrap. Hierdoor bleven De Greef en Van Damme op de bank.

STVV loerde met succes op de counter

Van in het begin van de wedstrijd werd het duidelijk dat dit een wedstrijd ging worden waar tactiek een belangrijke rol ging spelen. Het eerste, kleine, gevaar van de wedstrijd kwam van de Limburgers. Een afzwaaiende voorzet van Iandoli viel net achter het doel van onze doelman Van Den Noortgaete. Het antwoord van Aalst kwam enkele minuten later. Wesley Vanbelle posteerde via een vrije trap de bal op het hoofd van Philippe Janssens die op doel kon koppen. Voor de bezoekende doelman Dutoit een perfecte opwarmer. Aan de overkant hetzelfde scenario voor Van Den Noortgaete. Iandoli bracht voor op links waardoor Rherras kon koppen maar zonder al te veel gevaar. Op het kwartier noteerden we een knappe een-twee tussen Rodrigo en Kevin Janssens. Janssens was op weg richting doel maar werd foutief afgestopt. Uit de vrije trap die daarop volgde probeerde Lievens met een omhaal de Truiense doelman te verrassen maar zonder succes. Zijn bal ging over het doel. Zeven minuten later stond Shkodra voor de eerste keer aan het kanon. Hij krulde een vrije trap knap in de korte hoek maar doelman Dutoit was bij de pinken. In de actie die daarop volgde bracht Vanbelle goed voor tot bij Vansimpsen die hoger dan zijn bewaker klom maar de bal over kopte. Enkele ogenblikken later was er nog eens STVV. Door een misverstand in de verdediging trok Vanbelle aan de noodrem om Dequevy te stoppen. De tackle van onze verdediger was duidelijk buiten de grote rechthoek maar door dat Dequevy over goede duikcapaciteiten beschikt legde scheidsrechter Van Driessche de bal op de stip. Schils liet deze kans niet onbenut en knalde staalhard door het midden de 0-1 tegen de netten. Na een halfuur spelen zette Kevin Janssens een een-twee op met Smet. Hij legde de bal terug op Shkodra die zijn schot geblokkeerd zag worden door een Limburgse verdediger. Net voor rust gaf Rodrigo de Oliveira zijn visitekaartje af. Hij plukte de bal knap uit de lucht om vervolgens met een perfecte omhaal uit te halen. Zijn stukje acrobatie werd jammer genoeg over getikt door Dutoit. Zo gingen we rusten met een 0-1 achterstand.

Omschakeling naar 3-5-2

Kevin Janssens en Donjet Shkodra bleven tijdens de rust in de kleedkamer. In hun plaats kwamen Ken Van Damme en Arnaud De Greef. De Greef ging centraal achterin spelen met Bogaerts (links) en Lievens (rechts) naast hem. Van Acker sloeg de veldbezetting om naar een 3-5-2 waardoor Vanbelle en Smet een rijtje opschoven. Het eerste gevaar na de koffie kwam van Aalst. Vanbelle kon een afvallende bal op de slof nemen maar had moeite om de bal laag te houden. Enkele minuten later was het raak aan de overkant. Rherras, die veel ruimte kreeg, stormde op VDN af. De Luikenaar hield het hoofd koel en schoof de bal netjes onder onze doelman, 0-2 en een koude douche voor Aalst. Vijf minuten later opnieuw gevaar via Vanbelle. Hij bracht de bal goed voor tot bij Vansimpsen die zijn kopbal makkelijk gered zag worden door Dutoit. Op het uur een knappe een-twee tussen Rodrigo en Bogaerts. Rodrigo schoot in de draai maar zijn schot werd gekraakt. Na 67 minuten gevaar aan de overzijde. Rherras omspeelde De Greef en kon dan afleggen maar koos om zelf te schieten. Gelukkig stond Lievens in de weg en dacht Rherras enkel aan zichzelf. Twintig minuten voor tijd kwam er de derde Aalsterse wissel. Rodrigo de Oliveira, die zich met enkele knappe passes en acties liet opmerken, ging er uit voor Steve Bael. Negen minuten voor tijd bracht De Greef voor van op links. Philippe Janssens aarzelde niet en knalde de bal in één tijd richting doel waar opnieuw een alerte Dutoit in de weg stond. De actie daarop was het eindelijk raak voor Eendracht. Een vrije trap van op rechts werd door Vanbelle schitterend in de verste hoek gekruld, 1-2! Eendracht moest nu wel kick and rush voetbal spelen want veel tijd was er niet meer over. Het spel lag wel enkele minuten stil toen terreinverzorger Vital, in samenwerking met Arnaud De Greef, het net moest herstellen. Eendracht ging voluit voor de aanval maar kon maar één keer echt gevaarlijk meer zijn via De Neve. Vanbelle zette onze middenvelder op weg naar het doel maar zijn schot belande aan de verkeerde zijde van de winkelhaak. Zo bleef het tot op het einde voor STVV bibberen en beven maar de Limburgers hielde stand en namen zo de drie punten terug mee naar huis. Aalst kreeg zo zijn tweede nederlaag van het seizoen aangesmeerd maar kon het terrein zeker met opgegeven hoofd verlaten.

Verzorgd voetbal op de mat brengen

Tijdens de persconferentie feliciteerde de bezoekende trainer Ferrera Eendracht voor het spel dat het liet zien. “We waren naar Aalst afgezakt met de instelling om op de counter te spelen. We lieten het spel aan Aalst maar waren wel gevaarlijk en efficiënt met onze uitbraken. Deze tactiek heeft duidelijk geloond en we kunnen allemaal tevreden de bus opstappen”, voegde de blije Truiense coach er nog aan toe.

Regi Van Acker zag dat Eendracht niet volledig conditioneel in orde was. “De verre verplaatsing naar Eupen van woensdag hing volgens mij nog duidelijk in de benen. Toch probeerden we opnieuw verzorgd voetbal op de mat te brengen. Ik wou zeker en vast niet de spelwijze van STVV hanteren, wij wilden voetbal spelen. STVV speelde het spel leep na de 0-2 en rekte op elk moment dat het kon tijd.” Over de wissels tijdens de rust zei Van Acker het volgende: “Ons middenveld stond niet goed en hierdoor was er te weinig diepgang. Ik wou absoluut gaan voor de drie punten en sloeg de veldbezetting om naar een 3-5-2 door Smet en Vanbelle een rij op te schuiven”, aldus Van Acker. 

WEDSTRIJDGEBEURTENISSEN
 • 26' Schils 0-1, 51' Rherras 0-2, 82' Vanbelle 1-2
 • 20' Hendrickx, 25' Vanbelle, 86' Dutoit
 • Geen
 • 1. Van Den Noortgaete Kevin
 • 3. Vanbelle Wesley
 • 6. Lievens Matthias
 • 10. Janssens Kevin (45' De Greef)
 • 14. Janssens Philippe
 • 17. Bogaerts Jonas
 • 18. Vansimpsen Ratko
 • 19. De Neve Gianni
 • 20. Shkodra Donjet (45' Van Damme)
 • 22. Smet Mike
 • 23. Rodrigo De Oliveira Daniel (70' Bael)
 • 28. Dutoit William
 • 3. Iandoli Alessandro
 • 6. Hendrickx Gaetan
 • 11. Dequevy Joeri (83' Baherle)
 • 8. Rherras Faycal (74' Swers)
 • 14. Daesseleire Dimitri
 • 16. Schoofs Rob
 • 19. Erichot Yvan
 • 21. Schils Mathias
 • 22. Paulo Da Silva Edmilson Junior (65' Lazaar)
 • 23. Kotysch Sascha

Fases

 • EINDE De spelers toonde veel inzet en brachten bij momenten opnieuw knap voetbal op de mat. STVV toonde zich net iets efficiënter in de afwerking.
 • 90'+4 Wedstrijd afgelopen. Eendracht gaat met opgeheven hoofd ten onder tegen STVV.
 • 90'+3 Inworp STVV tegen de Aalsterse achterlijn. Het lijkt over.
 • 90'+3 De spanning is te snijden maar Eendracht slaagt er niet in om een goede kans af te dwingen.
 • 90'+1 In de handen van Dutoit.
 • 90'+1 Opnieuw fout op Smet. Janssens kan de bal naar binnen krullen.
 • 90' VDN neemt de vrije trap aan de middellijn. Wel zonder gevaar.
 • 89' De laatste officiële speelminuut is ingegaan.
 • 88' Zonder gevaar.
 • 88' Fout op Smet. Vrije trap tegen de inworplijn.
 • 87' Opnieuw STVV. Schoofs knalt de bal naast.
 • 86' In de vorige fase kreeg doelman Dutoit een gele kaart voor tijd rekken.
 • 86' Grote kans nu ook aan de overkant. Invaller Swers knalt de bal over.
 • 86' Mega kans voor De Neve. Vanbelle kopt mooi door. De Neve kan alleen op doel maar knalt de bal in het zijnet.
 • 85' Eendracht wordt vooruit gestuwd door de supporters!
 • 83' De wedstrijd kan worden hervat.
 • 83' Het net is volgens de lijnrechter nog niet voldoende hersteld. De wedstrijd blijft stil liggen. Jammer voor Aalst want dit haalt ons wat uit de boost van de 1-2.
 • 83' De Greef snelt terreinverzorger Vital te hulp door hem in de nek te nemen zodat hij het net kan herstellen.
 • 83' STVV vervangt ook ondertussen: Baherle komt Dequevy vervangen.
 • 83' De wedstrijd ligt even stil door een gat in het doel.
 • 82' DOELPUNT!! Vanbelle krult via een vrije trap de aansluitingstreffer netjes in doel.
 • 81' Voorzet De Greef met zijn linker voet. Ph Janssens komt op de rand van zestien in schietpositie maar de bezoekende doelman gaat goed plat.
 • 80' Vanbelle trekt naar binnen, zet goed voor, maar een Truiense verdediger ontzet in hoekschop.
 • 80' Vrije trap met Janssens. Zonder gevaar.
 • 78' Bij Aalst zal de bal naar voor moeten worden gepompt.
 • 77' VDN met een goede redding op een schot van Hendrickx.
 • 74' Vervanging STVV: doelpuntenmaker Rherras gaat er af voor Swers.
 • 73' Lievens met een iets te korte terugspeelbal op VDN die het hoofd gelukkig koel houdt.
 • 72' Eendracht heeft nog twintig minuten om deze scheve situatie recht te zetten.
 • 70' Vervanging: Rodrigo De Oliveira gaat er uit voor Bael.
 • 69' En natuurlijk blijft deze verdediger liggen. Hier is opnieuw niet veel aan. De spelers van STVV zijn furieus dat de bal niet werd buiten getrapt.
 • 69' Vanbelle diep op Ph. Janssens die achteruit legt. Rodrigo laat goed gaan voor Van Damme die tegen een speler van STVV knalt.
 • 68' Hier komt Eendracht goed weg.
 • 67' Heet standje voor doel. Rherras kan opnieuw op VDN afstormen. Hij omspeelt De Greef maar is dan te egoïstisch en schiet zelf tegen Lievens aans.
 • 65' Da Silva wordt er ook meteen afgehaald; In zijn plaats komt Lazaar.
 • 65' Een Truiense speler gaat liggen. De bal wordt buiten getrapt door Smet uit fair play.
 • 63' Vanbelle met een knal maar huizenhoog over.
 • 62' Vansimpsen wordt licht neergeduwd in de zestien. Opnieuw geen strafschop.
 • 61' Bogaerts kon trappen maar had moeite met de controle.
 • 61' De bal wordt in hoekschop gekopt!
 • 60' Vrije trap Eendracht van op rechts met Ph. Janssens.
 • 59' Knappe een-twee Bogaerts met Rodrigo. Rodrigo schiet in de draai maar zijn schot is gekraakt.
 • 58' Van Damme gaat op de middellijn knap zijn man voorbij maar wordt dan foutief afgestopt. Geen kaart.
 • 56' Knappe voorzet Vanbelle van op links. Vansimpsen kan vrij koppen maar geen probleem voor doelman Dutoit.
 • 55' Een trap van Hendrickx gaat ver naast.
 • 51' 0-2 STVV. Rherras kan ongedekt op VDN afgaan. Hij plaatst de bal netjes binnen.
 • 50' Geen gevaar.
 • 50' Ph. Janssens probeert meteen op doel te knallen. Een Limburgs hoofd stond in de weg. Nieuwe hoekschop.
 • 49' Rodrigo probeert op rechts zijn man voorbij te gaan maar wordt foutief gestopt. Vrije trap Eendracht van op rechts.
 • 47' Vanbelle knalt de afvallende bal over het doel. Hij had moeite om de bal laag te houden.
 • 47' Nieuwe hoekschop.
 • 47' Hoekschop Eendracht van op links!
 • 46' Van Acker gaat aanvallender spelen. De Greef komt achterin tussen Bogaerts en Lievens. Eendracht schakelt over naar een 3-5-2
 • 45' We zijn vertrokken voor de tweede helft!
 • 45' Van Damme en De Greef op het veld in plaats van Shkodra en Kevin Janssens.
 • 45' De spelers komen terug op het terrein. Er zijn bij Eendracht twee wissels in de maak.
 • RUST De Greef en Van Damme warmen zich intensief op. Komt er een wissel aan?
 • RUST In de andere wedstrijd van de Proximus League staat RC Mechelen 1-0 voor tegen Eupen.
 • 45' We gaan rusten.
 • 44' Jammer genoeg zonder gevaar.
 • 44' Rodrigo met een knappe omhaal! Dutoit kan maar net de gelijkmaker voorkomen. Hoekschop van op links!
 • 43' Shkodra wordt neergehaald op rechts. Opnieuw vrije trap tegen de inworplijn.
 • 43' Shkodra met een schot van op 35 meter maar over.
 • 42' Hier verdiende Eendracht een strafschop.
 • 42' Rodrigo met een kopbal op een Truiens hand maar geen strafschop.
 • 40' Een Truiense verdediger is blijven liggen. Het lijkt alsof hij een slag in het gezicht kreeg. Maar er lijkt heel weinig aan de hand.
 • 39' Vrije trap Eendracht van op links. Vanbelle en Shkodra echter de bal.
 • 35' Vanbelle lijkt niet aangeslagen door de gele kaart. Hij zet knap zijn man in de wind op links maar zijn voorzet levert geen gevaar op.
 • 34' De hoekschop levert geen doelgevaar op.
 • 34' Hoekschop STVV van op links. Het spel gaat goed op en af want net daarvoor knappe cross van K. Janssens op Vansimpsen die net niet goed genoeg bij de bal kon.
 • 31' Knappe een-twee K. Janssens met Smet. Janssens kapt goed naar binnen, legt achteruit op Shkodra die schiet. Zijn schot wordt afgeblokt door een Truiense verdediger.
 • 30' Op het halfuur hoekschop Aalst. Shkodra kort naar Smet en terug.
 • 28' Moeilijk uit te maken of de fout wel in de zestien gemaakt werd.
 • 26' Doelpunt. Strafschop omgezet door Schils.
 • 25' Strafschop STVV. Vanbelle met een te late tackle en terechte strafschop. Hij krijgt ook geel.
 • 24' In de actie die daar op volgt brengt Vanbelle de bal voor. Vanbelle klimt hoger dan zijn bewaker maar kopt over.
 • 23' Shkodra met een knappe krul in de korte hoek. Dutoit gaat goed plat.
 • 23' Opnieuw vrije trap Aalst van op links op twintig meter van het Truiense doel.
 • 20' Hendrickx met een veel te late tackle op Kevin Janssens. Geel.
 • 18' STVV met erg aanvallende flanken tot nu toe.
 • 16' Hands Vanbelle. Vrije trap STVV van op rechts maar zonder gevaar.
 • 15' Rodrigo met de voorzet. Lievens probeert een omhaal maar over.
 • 15' Vrije trap van op links. Ongeveer twintig meter van het doel.
 • 15' Knappe een-twee tussen Rodrigo en Kevin Janssens die foutief gestopt wordt.
 • 14' Appel voor strafschop bij de bezoekers. De scheids ziet er echter, terecht, geen graten in.
 • 13' We zien aanvallend voetbal langs beide zijden.
 • 8' Deze keer trapt Ph. Janssens maar zonder gevaar.
 • 8' We zitten al aan de overkant. Opnieuw vrije trap van op ongeveer dezelfde afstand.
 • 7' Opnieuw doelgevaar STVV. Iandoli brengt voor van op links. Rherras kan koppen maar geen probleem voor VDN.
 • 6' We zien een Sint-Truiden met heel wat drang naar voor.
 • 5' Vanbelle krult de bal voor, op het hoofd van Ph. Janssens. Plukbal voor Dutoit.
 • 5' Vrije trap Aalst op ongeveer 40 meter van het doel.
 • 2' Eerste kleine doelgevaar van STVV. Een verloren voorzet van Iandoli valt net achter het doel van VDN.
 • 1' We zijn begonnen!
 • 0 De spelers betreden het terrein!
 • LIVE Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd op een 1-1 gelijkspel
 • LIVE STVV won in zijn laatste wedstrijd van OHL met 3-2!
 • LIVE Ook Lievens krijgt het vertrouwen van de coach en staat opnieuw aan de aftrap.
 • LIVE Onze nummer 23 Rodrigo De Oliveira Daniel krijgt na zijn invalbeurt van afgelopen woensdag meteen het vertrouwen van coach Van Acker.
 • LIVE Ook de veldspelers zijn aan de opwarming begonnen.
 • LIVE Eendracht ontvangt vandaag de negende in de stand Sint-Truiden. De Limburgers speelden nog maar vier wedstrijden en putte hier zeven punten uit.
 • LIVE De doelwachters van beide teams zijn zonet aan de opwarming begonnen.
 • LIVE Welkom in een zonnig Pierre Cornelisstadion!
WEDSTRIJDGEBEURTENISSEN
 • 26' Schils 0-1, 51' Rherras 0-2, 82' Vanbelle 1-2
 • 20' Hendrickx, 25' Vanbelle, 86' Dutoit
 • Geen
 • 1. Van Den Noortgaete Kevin
 • 3. Vanbelle Wesley
 • 6. Lievens Matthias
 • 10. Janssens Kevin (45' De Greef)
 • 14. Janssens Philippe
 • 17. Bogaerts Jonas
 • 18. Vansimpsen Ratko
 • 19. De Neve Gianni
 • 20. Shkodra Donjet (45' Van Damme)
 • 22. Smet Mike
 • 23. Rodrigo De Oliveira Daniel (70' Bael)
 • 28. Dutoit William
 • 3. Iandoli Alessandro
 • 6. Hendrickx Gaetan
 • 11. Dequevy Joeri (83' Baherle)
 • 8. Rherras Faycal (74' Swers)
 • 14. Daesseleire Dimitri
 • 16. Schoofs Rob
 • 19. Erichot Yvan
 • 21. Schils Mathias
 • 22. Paulo Da Silva Edmilson Junior (65' Lazaar)
 • 23. Kotysch Sascha

Foto's

Foto's: Kenneth Demaret, Yves Janssens

Video

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres