1 - 0 Eendracht Aalst KSV Oudenaarde

zondag 27 juli 2014 - 15u00
Oefenwedstrijden

WEDSTRIJDINFO
  • Speeldag: #7
  • Stadion: Pierre Cornelisstadion
  • Adres: Bredestraat z/n, 9300 Aalst
TICKETINFO

Inkom bedraagt 5 euro.
Gratis toegang voor kinderen -13j.

WEDSTRIJDVERSLAG

Na de afstraffing van vorige week tegen een sterk KAA Gent mocht Eendracht de oefencampagne met een thuiswedstrijd tegen KSV Oudenaarde afsluiten.  Trainer Regi Van Acker hield vast aan zijn 4-4-2 spelsysteem maar bracht met Bael, Bogaerts en Van Damme drie nieuwe pionnen in vergelijking met de wedstrijd tegen KAA Gent. Filipovic, Kevin Janssens en Koulibaly startten op de bank. Eendracht won verdiend dankzij een strafschopdoelpunt van Wesley Vanbelle op het halfuur.

De eerste helft begon onder een stralende zon eerder aarzelend. Het openingskwartier viel nauwelijks wat te beleven tot Philippe Janssens uitpakte met een hard afstandsschot, de bal zoefde centimeters naast de kruising. Het sein voor de thuisploeg om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eendracht pakte bij wijlen uit met een aantal snedige acties maar telkens was er een bezoekende
verdediger die de lont uit het vuur trok. Op het halfuur echter lukte het wel voor de thuisploeg. Shkodra zette zich op karakter door, Van den Bossche was te laat met de tackle en de bal ging terecht op de stip. Wesley Vanbelle rondde beheerst af (1-0).
De bezoekers hapten naar adem en Eendracht kwam meer en meer opzetten: Philippe Janssens haalde nog eens verschroeiende uit, Dutoit redde. Vanbelle en Janssens rolden de Oudenaardse rechterflank op, het schot van De Greef werd nog in extremis afgeblokt. Shkodra en Vansimpsen kwamen nog kort bij een doelpunt maar ook de bezoekers prikten nog eens tegen: De Rock mistte echter compleet zijn schot. Op het einde kwamen Shkodra en Vansimpsen nog tot een afstandsschot maar de bal ging er niet meer in.

Eendracht bleef ook in de tweede helft eenrichtingsvoetbal serveren. Shkodra bleef de bezoekende kooi bestoken maar zonder succes. Janssens en Vanbelle rolden opnieuw de rechterflank van de bezoekers op maar de volledig vrijstaande Bael vergat te scoren. De jonge Bael probeerde zijn misser recht te zetten met een knappe individuele actie en een goed schot maar de bal ging naast. Koulibaly en kevin Janssens maakten dan rond het uur hun opwachting voor Ken Van Damme en Steve Bael. Koulibaly toonde zich meteen erg gretig en na amper vijf minuten knalde hij staalhard op de paal na mooi voorbereidend werk. Eendracht domineerde simpel en liet bij momenten goed combinatiespel opmeten maar scoren lukte niet meer zodat het de wedstrijd met een krappe maar verdiende 1-0 afsloot.

WEDSTRIJDGEBEURTENISSEN
  • 30' Vanbelle 1-0 (pen.)

1. Van Den Noortgaete
3. Vanbelle
4. De Greef
11. Van Damme (59' K. Janssens)
14. Ph. Janssens
16. Bael (59' Koulibaly)
17. Bogaerts
18. Vansimpsen
19. De Neve
20. Shkodra
22. Smet

12. Dutoit
2. Singeot
3. De Wilde
4. Hugelier
5. Van den Bossche
8. Ben Ahmed
9. De Rock
11. Van Eecke (46' Raeymaeckers)
14. Frutos (85' Van Glabeke)
19. De Cocker
20. Van Wymeersch (46' Belmans)

Foto's

Foto's: Kenneth Demaret

Jubileumboek

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres