• KAV Dendermonde vs. Eendracht Aalst
    woensdag 25 juli 2018 - 19u30

Willems Veranda's werd opgericht in het begin van de jaren tachtig en groeide intussen uit tot de grootste verandabouwer van België. Vandaag stellen wij meer dan 250 medewerkers te werk. In 1997 werden er 460 veranda's per jaar gerealiseerd, ondertussen zijn dat er meer dan 1.400 per jaar.

Sinds 2012 zijn wij hoofdsponsor van Eendracht Aalst.

Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur van Willems Veranda's is in handen van oprichter Luc Willems. Samen met een team van kennismedewerkers werkt hij dagelijks aan innovatief en duurzaam ondernemen met een duidelijke visie over de evolutie van de onderneming.

Ontwikkeling en innovatie in verandabouw

Zin voor innovatie staat hoog op de agenda in de steeds evoluerende markt van de veranda's. Alle ontwikkelingen in de verandamarkt worden op de voet gevolgd. Opportuniteiten detecteren en er snel op inspelen is een dagelijkse evidentie bij Willems Veranda's.

Uw veranda, perfect uitgevoerd met een vlotte dienst-na-verkoop

Welk project we bij Willems veranda's ook realiseren, steeds primeert de zorg voor een perfecte uitvoering en een vlotte dienst-na-verkoop. Daarbij respecteren wij uw budget en de vooropgestelde termijnen.

Ervaring en know-how in verandabouw

Of u nu kiest voor een veranda, een pergola of een zwembadoverdekking: zo'n investering doet u voor het leven. Het komt er dus op aan om niets aan het toeval over te laten en te kiezen voor een verandabouwer met ervaring en knowhow.

Bij Willems Veranda's bieden wij u die ervaring en know-how.

Wenst u het bezoek van onze adviseur en een gratis offerte? Contacteer ons via www.verandaswillems.be.

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl