• Eendracht Aalst vs. KSV Oudenaarde
    zaterdag 28 april 2018 - 20u00
Eendracht Aalst 0 : 2 Lommel United
Match
Photos
27
Pierre Cornelisstadion
Eendracht Aalst
0 : 2
Lommel United
03-03-2013 15:00
Adres: : Bredestraat, Aalst
Scheidsrechter: : Christophe De Marneffe
Fotografen: : Kenneth Demaret & Yves Janssens
Hoofdafbeelding : www.eendracht-aalst.be/images/foto/2012-2013/competitie/2013-03-03-ea-lommel/05.jpg


Bij Eendracht Aalst haakte Di Gregorio wegens ziekte af. Trainer Van Renterghem wijzigde de ploeg die op Dessel Sport verloor op één positie: Stavros Glouftsis startte opnieuw ten nadele van Marijn Vandewalle.

Sterk openingskwartier

Eendracht greep de Limburgers meteen naar de keel en was baas in het openingskwartier. Na amper vijf minuten kreeg Eendracht al een goede kans maar Bogaerts botste op doelman Vromans na knap voorbereidend werk van De Cuyper. Even later kon Niels Martin uithalen maar opnieuw bracht Vromans redding. De bezoekende tegenaanvallen werden steevast onschadelijk gemaakt voor een secure Bogaerts en Filipovic. Toch kwam Eendracht goed weg wanneer de kopbal van Hans Van Aken over doel belandde. De thuisploeg versierde een massa vrije trappen en hoekschoppen in de eerste helft maar op geen enkele stilstaande fase kon er echt gedreigd worden. Halverwege de eerste helft viel de wedstrijd wat stil en werden de kansen schaarser. Voor de rust kon Martin nog eens dreigen (naast) enspeelde Weydisch niet snel genoeg naar de vrijstaande Glouftsis. Ook de bezoekers lieten zich niet onbetuigd: Gaethofs kon zijn schot niet kadreren en de snelle Trossard zag Van Den Noortgaete een prima redding uit zijn mouw schudden

Dubieus openingsdoelpunt en strafschop

De tweede helft begon zoals de eerste was begonnen: Eendracht ging met veel goede wil in de aanval en kreeg ook de eerste echte goede kans: via Van Damme en De Cuyper kwam de bal tot bij Glouftsis die de goede kans over doel besloot. Het eerste kwartier was opnieuw volledig voor de thuisploeg dat opnieuw een heel aantal vrije trappen en hoekschoppen kon afdwingen maar opnieuw zonder scherpte voor doel. De eerste echte bezoekende aanval van de tweede helft leidde meteen tot een doelpunt: de lijnrechter gaf Trossard randje buitenspel een vrijgeleide om de score te openen (0-1). Eendracht probeerde de scheve situatie nog recht te zetten en kwam via Bogaerts kort bij de gelijkmaker. Een handvol minuten later glipte de ingevallen Meeus door de buitenspelval, Van Den Noortgaete dwong de ex-speler van FCV Dender om uit te wijken. De scheids zag de schwalbe niet en gaf een penalty. Meeus zette de strafschop zelf om (0-2). De kopjes gingen bij de thuisploeg naar beneden en de bezoekers verzuimden om de score nog verder op te drijven langs Trossard.

Na afloop van de wedstrijd dropen de fans en de spelers andermaal ontgoocheld af. Volgende week op het veld van KSK Heist wacht Eendracht een heuse zespuntenmatch.

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl