Beloften: 0-0 tegen KVO, nu naar Oudenaarde

Beloften: 0-0 tegen KVO Beloften: 0-0 tegen KVO

De beloften van EA hebben vrijdag een punt behaald tegen Oostende, aanstaande vrijdag trekken ze naar Oudenaarde.

De wedstrijd thuis tegen KV Oostende eindigde op 0-0, maar het was een match boordevol doelkansen
langs beide kanten. KVO startte verschroeiend, maar in de loop van de eerste helft wist EA het evenwicht te herstellen. De beste kans voor rust was voor de thuisploeg, maar de poging van Steffen Van Grembergen strandde op het
doelhout.

Ook in de tweede helft, met kansen langs beide kanten, werd er niet gescoord. Uiteindelijk redde EA-doelman Gert-Jan Verhoeven in de slotminuten nog een punt voor de Aalsterse beloften.

Eendracht Aalst: Gert-jan Verhoeven, Gigli Ndefe (45’ Jendi Huvet), Aster Nzeyimana, Kristof Kestens (60’ Joren De Crick), Pieter-Jan Dooremont, Senne Machtelinckx, Roel De Cock, Steffen Van Grembergen, Sam De
Munter (45’ Robin Nelis), Thomas Weydisch (45’ Branco Van Tongeren) Julien Jadot

Komende vrijdag 21 september om 20u30 spelen de beloften op Oudenaarde.