Beloften botsen op efficiënt Roeselare

Beloften botsen op efficiënt Roeselare Beloften botsen op efficiënt Roeselare

De beloften van E.Aalst hebben hun tweede wedstrijd met 4-0 verloren, op Roeselare. Een combinatie van individuele fouten bij E.Aalst en een grote efficiëntie bij de thuisploeg leidde tot dit zware verdict.

Beide
ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. De eerste kans na ruim een half uur was voor E.Aalst, maar leidde niet tot een doelpunt. Roeselare scoorde even later wél, vanop de stip, nadat de scheidsrechter op een hoekschop voor
betwistbaar handspel had gefloten.

Net voor rust werd het 2-0 na een individuele fout bij de bezoekers. In de tweede helft ging E.Aalst op zoek naar de aansluitingstrefer, maar een scherp en efficiënt counterend Roeselare
scoorde nog twee keer. Zo werd het een kansloze 4-0 nederlaag voor de Aalsterse beloften.

Eendracht Aalst: Jorden De Batselier, Joren De Crick, Kristof Kestens (60’ Steffen Van Grembergen) Aster
Nzeyimana, Pieter-Jan Dooremont, Senne Machtelinckx, Roel De Cock, Gigli Ndefe (60’ Nico Helskens), Willem De Roeck (75′ Sam Van Ransbeeck), Jelle De Crick, Julien Jadot (60’ Branco Van Tongeren)