Beloften Eendracht Aalst winnen van Antwerp

Beloften Eendracht Aalst winnen van Antwerp Beloften Eendracht Aalst winnen van Antwerp

De beloften van Eendracht Aalst zijn uitstekend aan hun seizoen begonnen met een driepunter tegen Royal Antwerp FC. In een aangename en goede partij stond de eindstand bij de rust al op het scorebord: het werd 2-1.

Bij de piepjonge thuisploeg kwam van de A-kern enkel doelman Jorden De Batselier in actie. In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd maar Eendracht Aalst ging verdiend rusten met een voorsprong, dankzij doelpunten
van Joren De Crick en Roel De Cock.

In de tweede helft beperkte Eendracht zich tot het verdedigen van de voorsprong, terwijl Royal Antwerp FC de wedstrijd in handen nam. De bezoekers hadden enkele uitstekende kansen, maar
doelman De Batselier ontpopte zich tot de man van de match. Eendracht Aalst kreeg op de counter ook nog een paar goede mogelijkheden, maar de score bleef ongewijzigd.