Beloften pakken verdiend punt

Beloften pakken verdiend punt Beloften pakken verdiend punt

De Aalsterse beloften hebben thuis tegen Moeskroen-Péruwelz een verdiend punt gepakt. Na een wedstrijd die in het slotkwartier beslist werd, stond het 1-1.

Na de zware nederlaag op Heist waren de spelers het aan
zichzelf verplicht een goeie prestatie neer te zetten. In de eerste helft kwam geen van beide ploegen tot scoren. Na de rust voerde EA de druk wat op en de wil om te scoren was groot. Moeskroen-Péruwelz zorgde echter voor
gevaarlijke tegenstoten.

De wedstrijd werd beslist in het laatste kwartier. Roel De Cock bediende op een mooie manier de goed vrijlopende Marijn Van De Walle en die trapte staalhard overhoeks binnen. In de laatste tien
minuten kon De Cock tot tweemaal toe het verlossende doelpunt maken, maar eerst vond hij de doelman op zijn weg en bij zijn tweede poging was de doelman uitgeschakeld, maar in extremis stak een bezoekende verdediger zijn voet er nog
tussen.

Met nog twee minuten te spelen, scoorden de bezoekers uit een betwitsbare strafschop de gelijkmaker.

Eendracht Aalst: Jorden De Batselier, Gigli Ndefe (80′ Sam Van Ransbeeck), Aster Nezyimana,
Kristof Kestens (60′ Joren De Crick) Pieter-Jan Dooremont, Steffen Van Grembergen, Julien Jadot, Lauden Hugelier (60′ Jelle De Crick), Robin Nelis (75′ Roel De Cock),Branco Van Tongeren, Marijn Vandewalle