• Eendracht Aalst vs. KSV Oudenaarde
    zaterdag 28 april 2018 - 20u00

EA-TV: Alle supporters bereiken Lourdesgrot

zondag 16 juli 2017 - 07u00

Opdracht volbracht! De eenentwintig supporters en sympathisanten van 'den Iendracht', en viervoeter Nelson, hebben zaterdag de volledige wandeltocht uitgestapt van het Pierre Cornelisstadion tot de Lourdesgrot in Oostakker. Er stond, na nog een onvoorzien ommetje in Laarne, liefst 32 kilometer op de teller. Goed vertegenwoordigd waren de leden van supportersclub The Blackwans, die de samenhorigheid en de gemoedelijkse sfeer tussen alle Iendrachters in de verf wilden zetten. Ook een team van kandidaat prins Guy Claus was van de partij. Zij stappen binnenkort de Dodentocht mee voor het goede doel: het klasje van kleine Ellen aan een snoezelruimte helpen in Egmont & Hoorn (een school voor buitengewoon onderwijs).

De eerste wandeluren langs Hofstade, Lede, Wichelen en Schellebelle volgde de groep het snelste schema. Het laatste gedeelte begonnen de kilometers te wegen maar iedereen stapte op eigen tempo verder doorheen Laarne, Beervelde en Destelbergen. Onderweg hadden ook voorzitter Patrick Le Juste en de broers Jelle en Falko Geenens aangepikt. Na 6u30 wandelen, met twee korte stops tussenin, bereikte Filip Luypaert als eerste de Lourdesgrot. Initiatiefnemer Christophe Baeyens van ons webteam sloot de rij en werd onder luid applaus onthaald. De kaarsen werden aangestoken en er was een verwelkoming door broeder Theo, die de groep ook toesprak.

Proficiat aan alle wandelaars! Als tegenprestatie voor de fantastische eindronde van onze ploeg kan dit tellen! Het seizoen 2017-2018 kan beginnen.

Foto's: Kenneth Demaret, Yves Janssens
Beelden: Vantjen

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl