Herbeluister de radio-interviews met onze Ladies

donderdag 31 oktober 2019 - 12u12

Afgelopen weekend waren onze speelsters Margaux Van Ackere en Annelies Van Loock te gast in de studio van Stadsradio Goeiedag (105.1 FM). Ze vertelden uitgebreid over hun carrière, de Eendracht Aalst Ladies en het vrouwenvoetbal in het algemeen. Beiden hebben ervaring in de Superleague maar hebben in Aalst hun voetbalplezier teruggevonden. Onze Ladies werden danig versterkt in het tussenseizoen en dromen van de titel.

Als het zo ver komt, zullen de Ladies de stap naar de Superleague wellicht niet maken door de oninteressante competitieformule (slechts 6 teams), het aanzienlijke verschil in subsidies tussen profclubs en amateurclubs en de combinatie werk-voetbal, die niet evident is voor de speelsters. 

Een andere droom bij onze Ladies is een bekerstunt in en tegen AA Gent (Superleague) op 16 november. Maar als ze mogen kiezen: geef hen toch maar de titel!

Herbeluister hierboven het volledige radio-interview met Margaux en Annelies.

Zaterdag kan je hen aan het werk zien. Combineer in het Pierre Cornelisstadion een bezoek aan het mosselfestijn met een wedstrijd van onze Ladies. Aftrap om 14u00 tegen VC Massenhoven.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres