EA-TV: Piekfijne velden in aanleg

maandag 25 mei 2020 - 21u34

Het voetbal mag dan wel stilliggen, in het Pierre Cornelisstadion en op het jeugdcomplex Zandberg wordt volop aan de velden gewerkt om ze optimaal te krijgen tegen de start van het seizoen.

Een nieuwe grasmat in het stadion krijgt tevens een volledig nieuw profiel. Daarnaast krijgt de sproeiinstallatie een grondige upgrade. Heel enthousiast staat greenkeeper Mario Van Den Berghe ons te woord. "Vandaag werd het oude gras verpulverd. Morgen wordt de grond opgetrokken. Nadien worden er tonnen hoogwaardig zand op het veld losgelaten, volgt het onder profiel leggen en inzaaien. Met het nieuwe profiel kunnen de slechte zones weggewerkt worden. We krijgen ook een geautomatiseerd sproeisysteem. Ik wil graag Leon Buyl, Ronny Vonck en de gerenommeerde firma De Ceuster bedanken voor het werk dat verzet wordt. Ook voorzitter Patrick Le Juste, die gelooft in het project en ons de middelen geeft om er een pareltje van te maken."

Op Zandberg krijgt De Kuip (het oefenveld aan de dameskantine, nvdr) nagenoeg dezelfde heraanleg. De andere velden worden naar jaarlijkse gewoonte volledig hersteld.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres