Herbeleef de promotie met een dvd én fotoboek!

vrijdag 28 juli 2017 - 09u54

Elke promotie staat in het geheugen gegrift van elke Iendrachter. Zo ook de fantastische eindrondezege van exact 2 maanden geleden. Deze jongste mijlpaal in onze clubgeschiedenis werd nu vereeuwigd met een unieke dvd én fotoboek!

Met de dvd van EA-TV herbeleef je alle wedstrijden uit de eindronde. De klinkende opener bij Winkel Sport, de late knal van Klaas De Rock die KRC Gent op de knieën kreeg en het ongemeen spannende duel met Sporting Hasselt dat pas beslecht werd na verlengingen. De beslissende wedstrijd in het vurige Luik kan u vanop de eerste rij én integraal herbekijken (beelden TV Oost). Afsluiten doen we met de ontlading na het laatste fluitsignaal en het volksfeest aan het Pierre Cornelisstadion. De spanning, de sfeer en de emoties, het komt allemaal terug in deze 2 uren aan beeldmateriaal.

Het fotoboek verzamelt de mooiste wedstrijd- én supportersbeelden uit het volledige seizoen 2016-2017. Alle wedstrijden uit de bekercampagne, competitie en eindronde zitten in het overzicht. Extra aandacht is er voor de bekerwedstrijd tegen KRC Genk, de carnavalsmatch en uiteraard de viering van de promotie. Maar ook de stage, fandag en kerstmarkt komen onder meer aan bod. Meer dan 200 foto's van de hand van onze clubfotografen, die voor een unieke terugblik op een onvergetelijk seizoen zorgen.

De dvd en het fotoboek worden gelanceerd op de fandag van zaterdag 29 juli. Abonnees genieten korting. Opgelet, de oplage is gelimiteerd!

Eindronde DVD: 12 euro (abonnees: 10 euro)
Fotoboek 2016-2017: 25 euro (abonnees: 20 euro)
DVD+Fotoboek: 30 euro (abonnees: 25 euro)

Jubileumboek

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres