EENDRACHT-MONDMASKERS TEGEN COVID-19!

woensdag 29 april 2020 - 13u53

UPDATE! De mondmaskers voor volwassenen zijn uitverkocht! Er kunnen enkel nog exemplaren voor kinderen besteld worden. 

SC Eendracht Aalst heeft een bestelling geplaatst van 2.000 herbruikbare mondmaskers, voorzien van het clublogo. Met een deel van de opbrengst zullen de goede doel acties van supportersclub Onion Boys 17 ondersteund worden.

We maken ons op om in de komende tijd mondmaskers te gaan gebruiken waar de social distancing niet gewaarborgd kan worden. Zo kunnen we de verspreiding van het Coronavirus stoppen. De unieke mondmaskers van Den Iendracht, verkrijgbaar in wit en zwart, zijn comfortabel en bedekken de neus, de mond en de kin. De buitenzijde is 100% polyester, de binnenzijde is vervaardigd uit 45% polyester en 55% katoen. De maskers (19x20cm) hebben 2 lagen, zijn voorzien van een speciale filter en zijn wasbaar op 60 graden. Je kan ze ook 10 minuten in kokend water leggen. Ze zijn steriel verpakt in een polybag met instructies.

De prijs van een Eendracht-mondmasker bedraagt 6 euro. Bij een bestelling vanaf 4 stuks voorzien we een gratis levering aan huis binnen Groot-Aalst. Daarnaast zullen er enkele afhaalmomenten georganiseerd worden op het clubsecretariaat. Je kan jouw bestelling ook laten opsturen, mits een extra verzendkost van 6 euro.

HOE BESTELLEN?

* Schrijf het bedrag over naar BE21 3631 5949 3403 met "Bestelling mondmaskers" en jouw naam in de mededeling
* Stuur ons ook een e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal mondmaskers dat je wenst te bestellen, de kleur, de maat (volw./kind) en de leveringswijze.

Per verkocht masker schenkt SC Eendracht Aalst 1,50 euro aan de solidariteitsacties van OB17. De supportersclub leverde onder meer al paasmanden in de Aalsterse woonzorgcentra, ging er auto's wassen van personeelsleden en zorgde voor ondersteunende spandoeken aan de ziekenhuizen. 

De levering van de mondmaskers wordt half mei verwacht. Dit zal nog gecommuniceerd worden via onze clubkanalen.

Bescherm jezelf en anderen op een originele manier.

Iendracht veroit!

#SamenTegenCorona #EA1919

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres