Vroegere Divas gaan apart verder

zondag 25 februari 2018 - 18u20

De twee damessecties binnen Eendracht Aalst hebben beslist om vanaf volgend seizoen apart verder te gaan. De eerste nationale damesploeg, die traint op de Zandberg en speelt in het Pierre Cornelisstadion, blijft verbonden aan het stamnummer 90 van de moederclub. De vroegere Divas wensen hun traject met focus op de jeugd verder te zetten onder een ander stamnummer. Bij beide ploegen hoort daar ook zeker nog een provinciale ploeg bij. De Divas zullen hun activiteiten verder blijven ontplooien vanop Den Deysel in Denderhoutem.

Een verschil in visie, een werking die niet optimaal was doordat op drie verschillende locaties werd getraind en gespeeld en het afhaken van bestuurders van het eerste uur vormen de voornaamste redenen voor deze beslissing. In de komende weken en maanden zal alles in het werk gesteld worden om deze scheiding vlot te laten verlopen.

Het is te betreuren dat het niet gelukt is maar alle partijen zijn er het intussen over eens dat het damesvoetbal in onze regio meer gebaat is bij deze oplossing dan te blijven mikken op een geforceerd verstandshuwelijk.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres