Mededeling van de Raad van Bestuur

dinsdag 08 mei 2018 - 22u42

In het kader van een verdere duurzame uitbouw van de club heeft de Raad Van Bestuur van Eendracht Aalst beslist om het contract van een aantal medewerkers binnen de operationele en financiële cel te beëindigen. Dit is niet prettig en doet uiteraard geen afbreuk aan hun verdiensten of prestaties maar was wel noodzakelijk omdat het de bedoeling moet zijn en blijven dat inkomsten en kosten mekaar minstens in evenwicht houden. Tevens is de Raad van Bestuur ervan overtuigd dat een centralisering van de verschillende functies en taken alleen maar kan leiden tot een efficiëntere werking van de club.

Van in het begin is gesteld dat de club niet gebaat is met een veel te grote afhankelijkheid van één of meerdere personen, die jaarlijks de steeds weerkerende tekorten bijpassen. Kijken we naar de balansen van heel veel clubs in onze reeks en daarboven dan zien we dat dit bij velen “part of the deal” is maar het is onze overtuiging dat deze modellen vroeg of laat op hun limieten botsen zoals we helaas nu weer mogen ervaren met SK Lierse.

In die optiek werken we ook aan een gezonde uitbouw van onze sportieve kern en passen we wanneer we in een ‘opbodverhaal’ terechtkomen omdat onze ambities altijd in lijn moeten liggen met onze middelen. Dat we hierdoor mogelijks een vreemde eend in het voetbalbestel zijn, nemen we erbij. Promoveren is één zaak, ervoor zorgen dat onze bijna-eeuweling fit wordt en blijft is minstens zo belangrijk, zoniet belangrijker.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres