• AA Gent bel. vs. Eendracht Aalst
    dinsdag 25 juni 2019 - 19u00

Eendracht Aalst en STISA organiseren benefietmatch

donderdag 27 september 2018 - 00u04
Dirk Adriaenssens en Predrag Filipovic met Stijn De Bruycker van STISA

Op donderdag 1 november om 18u00 wordt er in het Pierre Cornelisstadion gevoetbald voor het goede doel. De Eendracht Aalst All-Stars en een ploeg van Bekende Vlamingen zullen het tegen mekaar opnemen ten voordele van de vzw STISA. De vereniging, met Kelly Pfaff en Lorenzo Staelens als meter en peter, zet zich al 9 jaar in om ernstig zieke kinderen van nieuw speelgoed te voorzien. Dit jaar zijn dat de kinderen van De Kade/Spermalie te Brugge, die kampen met gehoorproblemen, psychosociale problemen of een communicatieve beperking.

De eerste namen voor het BV-elftal zijn al bekend: DJ Da Rick, zanger Yoeri Mellaerts (de revelatie uit The Voice 2017) en Michiel Callebaut (VTM Kids). Voor de technische hoogstandjes wordt gerekend op Martijn Debbaut, Belgisch kampioen panna en vice-kampioen freestyle. Op de voorbije Wereldbeker mocht Martijn zijn kunnen al tonen aan de volledige Braziliaanse nationale ploeg. STISA mikt ook op ex-profvoetballers om weerwerk te bieden aan de Eendracht Aalst All-Stars.

Predrag Filipovic wordt de aanvoerder van de Eendracht-ploeg. Jules Mandiangu en Theo Zakkas, smaakmakers van begin de jaren negentig, binden eveneens de schoenen nog eens aan. Olivier Lamberg, die eeuwige roem geniet na zijn unieke Europese thuisdoelpunt in 1995, zal er ook zijn. Beide elftallen zullen de komende weken nog verder vervolledigd worden.

SC Eendracht Aalst toont opnieuw haar sociaal engagement. Vorig jaar was er nog de geldinzameling voor Timmy, bij wie ongeneeslijke asbestkanker werd vastgesteld. En in een recent verleden waren er al twee gelijkaardige benefietwedstrijden voor Geloeif Mè Goed en de Leo Club. Onze club ondersteunt daarnaast nog andere goede doelen zoals de Damiaanactie, Rode Neuzendag en Levensloop.

Kaarten voor deze niet te missen benefietwedstrijd kunnen reeds in voorverkoop bekomen worden op het clubsecretariaat, de jeugdkantine op Zandberg of via de vzw STISA. De inkomprijs bedraagt 5 euro. Kinderen tot 12 jaar komen er gratis in. Wie een kaart koopt, maakt op die donderdagavond tevens kans op een televisie of een gesigneerd Eendracht-shirt!

Supporters op post!!!

banners 01

banners 02

banners 03