Eendracht haalt nog 4 aanwinsten binnen

vrijdag 01 februari 2019 - 06u04
Arne Van den Eynde met zijn makelaar

Ook bij onze club nog heel wat bedrijvigheid voor het sluiten van de transfermarkt. Arne Van den Eynde (23) komt over van KSV Temse. De creatieve middenvelder, die ook op de flank kan uitkomen, tekende een overeenkomst tot eind dit seizoen met een optie op een bijkomend jaar. Arne genoot zijn jeugdopleiding bij Waasland-Beveren.

Van SK Lierse wordt doelman Bo Geens (23) gehuurd tot eind dit seizoen. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Sporting Lokeren en werd tijdens het seizoen 2016-2017 uitgeleend aan MVV Maastricht, waar hij 12 keer de nul hield. Bo werd terug naar Daknam geroepen als stand-in voor Davino Verhulst. Dit seizoen begon hij als titularis bij Lierse maar na de komst van een nieuw trainersduo speelde hij zijn plaats onder de lat kwijt.

Tot slot stelt OH Leuven aanvallende middenvelder Jo Gilis (18) en aanvaller Daan Vekemans (18) ter beschikking tot het einde van dit seizoen. De twee youngsters uit de A-kern hebben een gelijklopend verhaal. Nadat ze vorig seizoen hun eerste speelkansen kregen in play-off 2, volgde er voor beiden een nieuw, driejarig contract. Gilis moet het hebben van zijn technsich vernuft dat hij koppelt aan diepgang. Vekemans heeft een grote fysieke présence en een neus voor doelpunten.

Welkom Arne, Bo, Jo en Daan!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres