Steve Ryckaert verlengt verblijf bij Eendracht

maandag 01 juli 2019 - 06u00
Yassine Razzi, Steve Ryckaert en Robbe Capelleman ondertekenden hun contract.

Steve Ryckaert blijft bij Eendracht Aalst. Onze linksvoetige verdediger ondertekende afgelopen weekend een overeenkomst voor de volgende 2 seizoenen. Er was concrete interesse van Eerste Amateurclubs Dender en Winkel Sport maar Steve kiest dus voor wit en zwart. "Ik wou geen afscheid nemen van deze club met een degradatie. Mijn werk is hier nog niet klaar. Den Iendracht terugbrengen is een uitdaging die ik wil aangaan. Aan de eerste trainingsweken en de gesprekken met Bart Van Renterghem heb ik een positief gevoel overgehouden." Onze coach reageerde opgetogen. "Als je een speler van het kaliber van Steve kan behouden, is dat een versterking. Dit soort spelers kunnen het niveau van de ploeg gaan opkrikken. Onze talentvolle centrale verdediger heeft mijn verwachtingen bevestigd in zijn eerste maanden bij de club."

Yassine Razzi (22) zag zijn proefperiode beloond worden met een contract van 1 jaar. De afgelopen seizoenen speelde hij bij de beloften van Moeskroen (waar hij met de A-kern meetrainde) en AA Gent, waar hij positieve commentaren kreeg van Hein Vanhaezebrouck en zijn staf. Razzi werd opgeleid al rechtsback maar kan ook als centrale verdediger of rechtsmidden ingezet worden. Tijdens een uithoudingsproef de voorbije week haalde onze aanwinst de beste resultaten. Welkom Yassine!

De club geeft ook eigen jeugdspelers met talent een kans. Zo heeft Robbe Capelleman (20) zijn eerste contract ondertekend voor het komende seizoen. Hij is een rechterflankspeler die er een sterk jaar opzitten heeft bij Jong Eendracht Aalst. Daarnaast blijft het viertal Emeraude Bolingoli, Jari De Vriendt, Kristin Manuel Mbola en Mattieu Nlandu Kuba in de maand juli bij de A-kern.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres