• Thes Sport 5 - 2 Eendracht Aalst
    zaterdag 16 februari 2019 - 19u30

Glouftsis en Pietermaat naar E.Aalst

dinsdag 08 mei 2012 - 12u15
Tom Pietermaat wordt voor één seizoen geleend van KV Mechelen

SC Eendracht Aalst heeft zich voor het volgende seizoen versterkt met twee extra aanwinsten. De jonge Tom Pietermaat (KV Mechelen) en de ervaren Stavros Glouftsis (SK Sint-Niklaas) hebben een overeenkomst met de club bereikt.

De 31-jarige Glouftsis is een 1m86 grote spits die eerder o.a. voor Antwerp speelde. SC Eendracht Aalst heeft hem voor twee seizoenen vastgelegd.

Tom Pietermaat is een 19-jarige rechtsback die ook als rechtermiddenvelder uit de voeten kan. Pietermaat is een speler van KV Mechelen, dat hem vorig seizoen aan FC Rupel Boom uitleende. Nu komt hij voor één seizoen op uitleenbasis naar Aalst.
KV Mechelen ziet de jonge verdediger als een wissel op de toekomst, maar wil hem eerst ervaring laten opdoen in Tweede Klasse.

Na het intensieve scouting- en transferwerk van de afgelopen maanden geeft de sportieve cel van SC Eendracht Aalst nu prioriteit aan het aantrekken van een aanvallende en een verdedigende middenvelder. Een aantal spelers die voor die posities in de centrale as in aanmerking komen, worden gevolgd en er lopen ook een aantal gesprekken.

banners 01

banners 02

banners 03