Licentiecontrole: groen licht voor E.Aalst

maandag 25 juni 2012 - 08u04

Eendracht Aalst voldoet aan al zijn financiële verplichtingen en is volledig in orde met alle voorwaarden voor zijn licentie. Dat is gebleken na een tussentijdse licentiecontrole.

Alle clubs uit eerste en tweede klasse hebben begin juni een grondige tussentijdse controle van de financiële situatie ondergaan. Daarbij werd o.a. nagegaan of alle lonen en afbetalingen (BTW, RSZ, etc.) tot eind mei 2012 voldaan werden. Een negatief rapport bij zo'n controle heeft een transferverbod als gevolg.

De licentiemanager heeft E.Aalst nu meegedeeld dat de club aan alle voorwaarden voldoet. In tegenstelling tot een een aantal andere clubs dient Eendracht Aalst zijn dossier ook niet bij de K.B.V.B. in Brussel te gaan verantwoorden of verdedigen. De eind vorig jaar scheefgegroeide sitiuatie -waarbij de club tijdelijk een transferverbod kreeg opgelegd- is inmiddels volledig rechtgetrokken.

E.Aalst is nu weer onder gewone controle gesteld, zoals elke club die aan zijn verplichtingen voldoet. Een volgende licentiecontrole komt er nu pas vanaf november, voor de nieuwe licentie 2013.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres