Beloften winnen ruim van Gent-Zeehaven

Beloften winnen ruim van Gent-Zeehaven Beloften winnen ruim van Gent-Zeehaven

Maandagavond trok Jong Eendracht Aalst naar KRC Gent-Zeehaven met de tweede plek in het klassement als inzet. De Ajuinen begonnen zeer gretig aan de wedstrijd en al snel kon Artur Lorré de score openen. Na een knappe aanval over rechts kon hij de bal aan de tweede paal binnen tikken. De Gentenaars kwamen echter op gelijke hoogte na een weggever. Maar Eendracht was niet van slag. Joran Van Belle schilderde een voorzet op het hoofd van Mouad Emhandi en die miste niet. Vlak voor de rust werd het zelfs nog 1-3 langs Bruno Baras.

Na de rust gingen de manschappen van Marijn Vanderheyden op hun elan voort en knutselden nog enkele mooie aanvallen in mekaar. Uit die kansen kon Eendracht met twee doelpunten de score nog uitdiepen. Eerst lukte Bruno Baras zijn tweede van de avond en de 1-5 eindstand zette Joran Van Belle op het bord. Jong Eendracht Aalst krijgt niet te veel tijd om te genieten van deze mooie zege want vrijdagavond komt Sparta Petegem op bezoek.

E.Aalst: Mertens, Atheba, Schoukens, Claeys, Vaeyens (52′ Adriaens), Heirman (57′ Van Hauter), Van Belle, De Man, Baras, Emhandi, Lorré.

Doelpunten: 10′ Lorré 0-1, 20′ 1-1, 28′ Emhandi 1-2, 35′ Baras 1-3, 63′ Baras 1-4, 90′ Van Belle 1-5.