De beloften blijven doorstomen

De beloften blijven doorstomen De beloften blijven doorstomen

Met de komst van R. Knokke FC kreeg Jong Eendracht Aalst één van de betere tegenstanders op bezoek. De eerst helft kwam moeilijk op gang, ook al omdat de scheidsrechter de wedstrijd vaak onnodig onderbrak. Een paar
keer slaagden de jonge Ajuinen er toch in om snel om te schakelen. Dat leverde de openingstreffer op van Joran Van Belle na een inzenden van Mitchell Van Den Meersch. De kustboys konden nog gevaarlijk zijn uit de tweede lijn
maar Jari Mertens hield de 1-0 op het bord bij de rust.

Eendracht begon furieus aan de tweede helft en na één minuut spelen stond de 2-0 al op het bord, opnieuw met Van Den Meersch en Van Belle als aangever en
doelpuntenmaker. Lang kon het niet van die dubbele voorsprong genieten want Knokke maakte er meteen 2-1 van. Het sein voor de West-Vlamingen om de druk op te voeren. Nadat een Knokse speler zich revancheerde met een duw en
uitgesloten werd, viel de wedstrijd opnieuw stil. Bij twee snelle omschakelingsmomenten diepten opnieuw Joran Van Belle en Mouad Emhandi de score nog uit tot 4-1. Vanavond kan Jong Eendracht Aalst het verlies uit de
openingswedstrijd tegen KVK Westhoek rechtzetten.

E.Aalst: Mertens, Atheba, Schoukens B., Gyselinck, Matthijs, Vanderpoorten, Van Belle, Heirman, Van Den Meersch (54′ Schoukens M.), Emhandi, Lorré (46′ Van Hauter).

Doelpunten: 22′ 46′ Van Belle 1-0 en 2-0, 2-1, 68′ Van Belle 3-1, 90′ Emhandi 4-1.

1. Eendracht Aalst 14 – 34
2. SK Sint-Niklaas 15 – 31
3. KM Torhout 15 – 30
4. Knokke 14 – 25