• KAV Dendermonde vs. Eendracht Aalst
    woensdag 25 juli 2018 - 19u30

Jong Eendracht Aalst op kruissnelheid

donderdag 05 oktober 2017 - 19u38
Boris Van Gysegem lukte een hattrick tegen KSK Heist

Jong Eendracht Aalst - KSK Heist 5-1. De beloften openden het seizoen met twee gelijke spelen, een zege tegen KSK Heist zou dus welgekomen zijn. Makkelijk zou het niet worden want tijdens de oefencampagne werd nog met 0-2 verloren van deze ploeg. De beste kans in het openingskwartier was voor Eendracht maar Mouad Emhandi liet ze onbenut. Even voorbij het halfuur trilden de netten wel. Boris Van Gysegem werd bediend door Dorian Du Champs en kon met zijn rechter mooi in de benedenhoek besluiten. Nog geen drie minuten later stond het al 2-0. Opnieuw langs Boris Van Gysegem, nu op aangeven van Jonathan Mayanda. Dit was meteen ook de ruststand.

In de tweede helft probeerde KSK Heist nog de bakens te verzetten. Het leverde de aansluitingstreffer op waarna Jong Eendracht Aalst de wedstrijd opnieuw in handen nam. Jelle Geenens zorgde voor 3-1 en 4-1. Eerst kopte hij een hoekschop mooi raak en een paar minuten later werd hij bediend door Boris Van Gysegem. Dit deed de boeken toe. Enkele minuten voor tijd kon Boris Van Gysegem nog het orgelpunt op zijn wedstrijd plaatsen door zijn hattrick volledig te maken. Goed voor een knappe 5-1 zege.

Jong E.Aalst: Dewit, Van Belle, Gyselinck A., Schoonjans, Geenens J., De Mol (72' Raveydts), De Champs (65' Egerickx), Van Gysegem, De Koker, Emhandi (73' Guenfoudi) en Mayanda.

Doelpunten: 35' 38' Van Gysegem 1-0 en 2-0, 2-1, 70' 79' Geenens J. 3-1 en 4-1, 85' Van Gysegem 5-1.


Seraing - Jong Eendracht Aalst 0-5.
Voor de eerste verre verplaatsing van het seizoen vertrokken de beloften reeds om 16u15 richting Seraing. Na een lange busrit kwamen de jonge Ajuinen zeer scherp uit de kleedkamer. De thuisploeg werd meteen bij de keel gegrepen. Via een knap doelpunt van Mouad Emhandi, die uit de draai mooi in de bovenhoek trapte, kwam Jong Eendracht Aalst op voorsprong. Kort daarna kon Boris Van Gysegem er via de binnenkant van de paal 0-2 van maken. Dat was meteen ook de ruststand.

In de tweede helft gingen de kerels van Marijn Vanderheyden zelfs nog beter spelen. Na een mooie aanval over rechts kon Mouad Emhandi de bal strak voor doel brengen en Jonathan Mayanda kon aan de tweede paal binnen tikken. Ook de verdediging stond als een huis zodat Eendracht hoog druk kon blijven houden. Daaruit volgde de 0-4 via Yentl Egerickx. Vlak voor affluiten kon Jonathan Mayanda er met zijn tweede van de avond nog 0-5 van maken. Jong Eendracht Aalst speelde een zeer sterke wedstrijd in Seraing die vertrouwen geeft voor de toekomst.

Jong E.Aalst: Devriendt, Van Belle, Gyselinck A., Schoonjans (48' Egerickx), Geenens J. (70' Guenfoudi), Vanderpoorten, De Mol (63' Raveydts), Van Gysegem, De Koker, Mayanda en Emhandi.

Doelpunten: 20' Emhandi 0-1, 32' Van Gysegem 0-2, 55' Mayanda 0-3, 72' Egerickx 0-4, 84' Mayanda 0-5.


Jong Eendracht Aalst - Oosterzonen 4-0.
Met Oosterzonen kregen de beloften een vrij mature ploeg op bezoek die 6 op 9 had behaald. De eerste helft was het moeilijk voetballen omdat beide ploegen zeer hoog druk zetten. Op het kwartier kregen de jonge Ajuinen een eerste reuzenkans maar Joran Van Belle trapte net over. Kort daarna was het wel raak. Op aangeven van Boris Van Gysegem kon Jonathan Mayanda de 1-0 op het bord zetten. De wedstrijd bleef over en weer gaan tot Yentlx Egerickx alleen voor de bezoekende doelman verscheen. De laatste verdediger trok aan de noodrem en strafschop was het logische gevolg. Oosterzonen kwam wel goed weg want de scheidsrechter trok enkel geel. De strafschop werd omgezet door Joran Van Belle. 2-0 dus bij de rust.

Na de koffie was het overwicht vooral voor Jong Eendracht Aalst. Twee kansen werden nog verzilverd langs Jonathan Mayanda en Yentl Egerickx. Met een mooie 11 op 15 wordt komende zaterdag 7 oktober koers gezet naar het veld van Vigor Wuitens Hamme.

Jong E.Aalst: Dewit, Vanderpoorten, Gyselinck A., Geenens J., De Mol, Marmitte, Van Belle (46' Raveydts), Van Gysegem, Egerickx, Emhandi en Mayanda (73' Guenfoudi).

Doelpunten: 28' Mayanda 1-0, 43' Van Belle 2-0 (pen), 65' Mayanda 3-0, 70' Egerickx 4-0.

1. Virton 5-15
2. Oudenaarde 5-12
3. Knokke 5-12
4. E.Aalst 5-11
5. Geel 4-8

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl