• KAV Dendermonde vs. Eendracht Aalst
    woensdag 25 juli 2018 - 19u30

Jong Eendracht Aalst duikt top drie binnen

woensdag 11 oktober 2017 - 23u07
Een doelpunt van Yentl Egerickx was genoeg voor de zege in Hamme

Op de zesde speeldag trok Jong Eendracht Aalst naar de buren van VW Hamme. De wedstrijd werd gespeeld op de mooie, grote grasmat van het Gemeentelijk Stadion. Dit vergde wel wat aanpassing voor onze beloften om de grote ruimtes te belopen. De eerste helft kregen we een drietal mooie kansen te zien waar er maar eentje van binnen ging. Op aangeven van Mouad Emhandi werd de 0-1 mooi afwerkt door Yentl Egerickx, zijn vijfde van het seizoen. Na drie kwartier was dit ook de ruststand.

De tweede helft waren de beste kansen eveneens voor de jonge Ajuinen maar de score kon niet verder worden uitgediept. Het bleef daardoor wel zeer spannend tot het einde. Maar Eendracht speelde de wedstrijd heel volwassen uit. Aanstaande vrijdag komt het nummer twee in de beloftencompetitie op bezoek: Royal Knokke FC. Aftrap om 20u15 op Zandberg.

Jong E.Aalst: Dewit, Van Belle, Claeys, Gyselinck A., Geenens J., De Mol (55' De Bondt), Marmitte, Vanderpoorten, Egerickx, Emhandi (75' Du Champs) en Mayanda (60' Raveydts).

Doelpunten: 28' Egerickx 1-0.

1. Virton 6-18
2. Knokke 6-15
3. E.Aalst 6-14
4. Oudenaarde 6-13
5. FCV Dender 6-9

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl