Eendracht Ladies sterk gestart aan 2018

woensdag 24 januari 2018 - 23u34

Na de zege op het nummer vijf Famkes Westhoek (3-4) hebben de Eendracht Aalst Ladies ook Svelta Melsele opzij weten te zetten in het Pierre Cornelisstadion. De wedstrijd startte met gevaar langs beide kanten. Op een voorzet van Mégane Lerinckx stond Anke Vanhooren iets te diep gepositioneerd om de bal in het lege doel te trappen. Op de tegenaanval moest onze 17-jarige doelvrouw Riet Maes redding brengen. Na amper tien minuten kon Marijke Philips niet meer verder met een kwetsuur. De openingstreffer kwam er halverwege de eerste helft toen de bal via Mégane Lerinckx en Evy De Smedt tot bij Anke Vanhooren kwam die niet twijfelde. Eendracht domineerde maar moest op slag van rust toch de gelijkmaker toestaan op een afstandsschot.

Hetzelfde spelbeeld in de tweede helft maar kansen voor Mégane Lerinckx, Evy De Smedt en Anke Vanhooren werd net niet benut. Een doemscenario leek zich opnieuw te voltrekken tot een afgeweerde hoekschop in de voeten van Francesca Van Oudheusden kwam voor de 2-1. Mégane Lerinckx werd uit voorzorg naar de kant gehaald met een lichte blessure. Haar vervangster, de ervaren Marijke Callebaut, toonde zich meteen door Anke Vanhooren op weg te zetten naar de 3-1. Ook Lisa Jacobs kwam nog het veld in. Zij is weer helemaal terug nadat ze een flinke dochter kreeg. De Ajuinen kwamen niet meer in de problemen en kregen achteraf een compliment van de tegenstander voor de sterke prestatie. Na een vrij weekend trekken de Eendracht Ladies op 3 februari naar hekkensluiter Eva's Tienen.

E.Aalst: Maes, Van Oudheusden (85' Jacobs-, De Winter, Vanhooren, De Kegel, De Smedt, Philips (10' Andries), Vanderbiest, Scevenels, Lerinckx (64' Callebaut), Marchal.

Doelpunten: 20' Vanhooren 1-0, 45' 1-1, 73' Van Oudheusden 2-1, 85' Vanhooren 3-1.

1. Saint-Ghislain 15-32
2. Kontich 15-32
3. WS Woluwe 15-30
...
8. EA Ladies 15-21
...
14. Tienen 14-0

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres