Overeenkomst met AZ voor Century Game!

maandag 13 mei 2019 - 06u00

De medewerkers en supporters, die hun schouders onder het 100-jarig jubileum gezet hebben, werken met volle ijver verder aan de voorbereidingen van de verschillende events. Met genoegen kunnen we onze tegenstander voor het Century Game aankondigen. Er werd een overeenkomst bereikt met de Nederlandse topclub AZ, die in de maand juni met haar volledige A-kern naar Aalst zal afreizen.

AZ, een vaste waarde in de Europa League, is onder het bewind van John Van den Brom opgeklommen naar de top-vier van Nederland. De bekendste namen in de selectie zijn onder meer Marco Bizot (ex-Genk) die zich opwierp tot derde doelman van Oranje, Adam Maher (ex-PSV) en de ervaren ex-international Ron Vlaar. Met Stijn Wuytens is er ook een Belg actief. In 2009, toen Moussa 'tita tovenaar' Dembélé er het mooie weer maakte, pakte de club uit Alkmaar nog de Nederlandse titel.

Bij het 90-jarig bestaan kwam RSC Anderlecht op bezoek, nu mag den Iendracht zich nog eens opmaken voor de komst van een buitenlandse topclub. Het Century Game staat geprogrammeerd voor zaterdag 22 juni met aftrap om 20u00.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres