Spelersgroep hoopt vooral op Anderlecht of AA Gent

zondag 25 augustus 2019 - 09u49

Zeges tegen City Pirates, SK Lierse Kempenzonen, SK Londerzeel en CS Onhaye hebben den Iendracht opnieuw naar de 1/16e finales van de Beker van België gebracht. Maandag wordt er geloot en komt er een affiche tegen een eersteklasser uit de bus.

De spelers hopen op een grote naam. De grootste voorkeur gaat uit naar een duel met RSC Anderlecht (Mertens, Ryckaert, Razzi, Ladrière, Devriendt, Manuel Mbola en De Vriendt) of eentje in de Ghelamco Arena van AA Gent (De Neve, Van Gerven, Cocchiere, De Coninck en Burssens).

Geenens, Dekuyper en Mitu zien een duel met Club Brugge wel zitten. Van Den Berghe, Van Den Eynde en Mbaye willen graag naar de Bosuil. Voor Wantens en coach Van Renterghem tot slot mag het wel Standard zijn.

Welke ploeg uit de Jupiler Pro League het wordt weten we maandagmiddag. (Union neemt de plaats in van KV Mechelen) Vorig seizoen kwam Sporting Charleroi op bezoek in het Pierre Cornelisstadion, drie jaar geleden was dat KRC Genk. In 2014 trokken bijna 2.000 Aalstenaars naar het Jan Breydelstadion voor de bekerwedstrijd tegen Club Brugge.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres