Ladies brengen lastige klip tot goed einde

maandag 25 november 2019 - 22u28

Voor de verplaatsing naar VC Moldavo moest Dirk Decoen het stellen zonder Elien Van Wynendaele en Henriette Awete. Ze hielden beiden een blessure over aan de bekerwedstrijd op AA Gent. In hun plaats verschenen Isabel Scevenels en Jenna Van De Keere aan de aftrap. De Molse dames kwamen supergemotiveerd aan de aftrap maar de Eendracht Aalst Ladies hadden er een pasklaar antwoord voor en namen van meet af aan het initiatief. Ze versierden een drietal kansen in de eerste helft maar scoren lukte niet. Aan de overzijde moest Riet Maes ingrijpen op een tegenstoot van de thuisploeg.

In de tweede helft schakelden de Ajuinen een versnelling hoger. Moldavo kon het niet meer belopen en daar konden Anke Vanhooren en Annelies Van Loock met twee doelpunten van profiteren. Verdedigend werd niets weggegeven. Nu zaterdag 30 november komt KV Mechelen naar het Pierre Cornelisstadion (aftrap om 14u00).

Ook in de eerste provinciale blijven de Eendracht Aalst Ladies het klassement aanvoeren, na een 3-4 zege in de topper bij AA Gent D. De doelpunten kwamen van Chanel Vandenhouwe, Daisy Baudewijns, Loes Van Mullem en Rania Boudarga.

EA Ladies A: Maes, Scevenels, Vanhooren, Van Loock, Andries, De Smedt (84' Vindevoghel), Van Mingeroet, Van De Keere (70' Raekelboom), Van Der Biest, Marchal, Van Ackere.

Doelpunten: 66' Vanhooren 0-1, 78' Van Loock 0-2.

1. EA Ladies 8-24
2. Femina WS Woluwe 9-19
3. Eva's Tienen 10-17
4. AA Gent 9-16
5. OH Leuven 8-15

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres