Individueel verder trainen en beelden bekijken

vrijdag 13 maart 2020 - 21u55
Onze spelers trainen individueel verder. (archiefbeeld)

Onze A-kernspelers kregen een individueel schema toegestuurd om met fysiektrainingen hun conditie op peil te houden tijdens de coronastop. Dankzij het Polar-systeem kunnen de trainingsgegevens vanop afstand geanalyseerd worden door de trainersstaf. De spelers ontvangen ook beeldmateriaal van onze resterende tegenstanders in de competitie.

Coach Bart Van Renterghem heeft begrip voor de maatregelen. "Ik belde donderdag nog met andere clubs in de eerste en tweede amateurliga. Allen hadden we aanvankelijk het verlangen om verder te trainen mits het in acht nemen van extra voorzorgsmaatregelen. Dat spelers zich thuis zouden omkleden en douchen was er één van. Maar naarmate de maatregelen verscherpt werden, hebben we daar ook van afgezien. Het is nu voor iedereen afwachten."

De Eendracht Aalst Ladies krijgen onverwacht nog een late winterstop. Coach Dirk Decoen sluit niet uit dat de competitie wel eens zou kunnen stopgezet worden. "We kunnen ons uiteraard niet veroorloven om stil te zitten in de tussentijd. De speelsters kregen een loopprogramma, waarvan de gemeten resultaten opgevolgd worden. De meesten wilden liever verder trainen maar dat risico kunnen we niet nemen."

Alle activiteiten tot en met 3 april werden geannuleerd op Zandberg en in het Pierre Cornelisstadion. Zo ook het event van Heroes vzw op 21 maart, als bijvoorbeeld het eetfestijn van supportersclub Black & White.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres