Eendracht behaalt draw in Nederland

zaterdag 06 juli 2013 - 10u44

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Eendracht Aalst blijft goede resultaten oogsten in de voorbereiding. Na de winst tegen Bergen en het gelijkspel op Zulte-Waregem, werd nu ook een draw behaald op het veld van het Nederlandse Willem II.

Eendracht had het nochtans moeilijk in de eerste helft tegen een sterk Willem II. Na een kwartier kon Renan Zanelli raak schieten na voorbereidend werken van Ali Messaoud. Eendracht kon de organisatie van Willem II moeilijk ontwrichten en creëerde nauwelijks kansen.

Zowel Willem II als Eendracht deden heel wat wissels halfweg, en in de tweede helft kwam Eendracht beter opzetten. Het versierde enkele mooie kansen, waarbij Dries Wuytens (ex-Beerschot) o.a. de bal van de lijn moest vegen. Ook Donjeth Shkodra trof de paal.

Uiteindelijk kreeg onze ploeg toch wat het verdiende, het was youngster Robin Nelis die na mistasten van Jordens Peters de gelijkmaker kon noteren. Willem II was van slag en Eendracht kreeg nog kansen op een overwinning, maar uiteindelijk bleef het bij een billijk gelijkspel.

1ste helft: Verhoeven, Lievens, De Neve, Filipovic, Van Belle, Martin, Van Damme, Van Steenbrugge, Petrovic, Janssens, Glouftsis
2de helft: Verhoeven, Smet, Bogaerts, Filipovic, Kompany, Shkodra, Tabeya, Petrovic, Janssens (75' Nelis), Ngasseu, Bael.

{gallery}/foto/2013-2014/voorbereiding/2013-07-05-willemII-ea/copyright{/gallery}

Foto's: Yves Janssens

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres