Jong Eendracht Aalst verliest van Antwerp

Jong Eendracht Aalst verliest van Antwerp Jong Eendracht Aalst verliest van Antwerp

De wedstrijd op Antwerp kon voor Jong Eendracht Aalst niet beter beginnen. Al na twee minuten kon N’Defe de 0-1 op het bord schieten na knap voorbereidend werk van Niels Martin. De Ajuinen bleven de betere ploeg en Antwerp kon nauwelijks voor gevaar zorgen. Tot net voor het halfuur wanneer de thuisploeg op de counter voor de 1-1 zorgde. Daarna was de eerste helft in evenwicht. Niels Martin zag een knap afstandsschot nipt boven de kruising zoeven. Net voor rusten moest Jong Eendracht Aalst plots nog twee tegendoelpunten slikken zodat het bij de rust 3-1 stond voor Antwerp.

Na vier wissels bij de rust kwamen onze jongens sterk uit de kleedkamers en speelden een goede tweede helft met veel balbezit en druk naar voren. Alleen jammer dat uit vier open doelkansen maar één doelpunt kon gepuurd worden: in minuut 70 langs Kyan Van Impe. De Antwerpenaren konden enkel op de counter tegenprikken via hun zeer snelle spitsen. Zo konden ze ook de score nog verder opdrijven tot 4-2. Daarmee geeft de uitslag een wat vertekend beeld van de wedstijd.

Op dinsdagavond 2 september neemt Jong Eendracht Aalst het op tegen KAS Eupen. Aftrap om 20u30 op Zandberg.

E.Aalst: D’Hauwers, Geenens F., Wauthy, Ardans, Tassignon (46’Aerts), Merckx, Ndefe (46′ Van Hauwermeiren), Coppens (46′ Van Impe), Van Der Hoeven, Lapage (46′ De Mesmaeker), Martin.

Doelpunten: 2′ Ndefe 0-1, 27′ 1-1, 41′ 2-1, 45′ 3-1, 70′ Van Impe 3-2, 4-2.