Nipt verlies voor beloften

Nipt verlies voor beloften Nipt verlies voor beloften

De beloftenploeg heeft dit weekend verloren van Eupen met 2-1. Een onverdiende verliesbeurt maar volgens Roland Van den Bosch is dat ook één van de kwaliteiten die een ploeg moet hebben, goed spelen, dan moet je winnen. Naar volgend seizoen zal daar aandacht worden aan besteed. Aalst kwam 0-1 voor na een diepe bal van Nick Van Belle, afgelegd door Ngasseu naar Van Grembergen. Net voor de rust kwam Eupen gelijk. Kompany veroorzaakte een strafschop.  In de tweede helft scoorde Eupen opnieuw op stilstaande fase, een vrijtrap werd mooi binnengetrapt. Eendracht speelde dan agressiever maar slaagde er niet in gelijk te maken.

E.Aalst: Robin Cleyman, Sam Van Ransbeeck (75′ Arno Ardans), Falco Geens, Nick Van Belle, Francois Kompany, Gillian Merckx, Christian De Mello (50′ Stef Van Der Hoeven), Ruben De Mesmaeker, Steffen Van Grembergen (46′ Jeroen Smolders), Yves Ngasseu, Robin Nelis.

Jong Eendracht Aalst speelt haar volgende wedstrijd tegen Tubeke op vrijdag 31 januari om 20u00 op Zandberg.