SK Terjoden-Welle bedwingt Eendracht Aalst

SK Terjoden-Welle bedwingt Eendracht Aalst SK Terjoden-Welle bedwingt Eendracht Aalst

[sigplus] Ernstige fout: Afbeeldingsmap moet een een relatief pad vanaf de basis map van de afbeeldingen zijn.

Eendracht Aalst is er vanavond niet in geslaagd om zijn oefenwedstrijd winnend af te
sluiten op bezoek bij SK Terjoden-Welle. In een erg matige partij kreeg Eendracht Aalst wel een paar goede kansen maar uiteindelijk werd het een billijk 1-1 gelijkspel.

Net zoals in de oefenwedstrijd tegen KFC Izegem keek
Eendracht al vroeg tegen een achterstand aan toen De Rouck na amper vijf minuten listig doelman Van Den Noortgaete lobde (1-0). SK Terjoden-Welle liet de bal goed rondgaan en was in het openingskwartier de evenknie van een te
slordig spelend Aalst. Eendracht zag in dat openingskwartier als doelgevaar enkel een vrije trap van Petrovic tegen de binnenkant van de lat en via doelman Reynaert in hoekschop verdwijnen. Eendracht nam de wedstrijd nu wel in
handen en kreeg enkele goede mogelijkheden via Martin (gekraakt schot) en De Cuyper (na een snedige actie) maar een doelpunt bleef uit. Uiteindelijk scoorde Glouftsis dan toch in de rebound na een keiharde afgeweerde pegel van
Martin. Het doelpunt werd echter terecht afgevlagd voor buitenspel. Eendracht Aalst probeerde voor de rust nog de forsing te voeren en kreeg nog één goede kans maar Glouftsis kwam centimeters te kort om te scoren.

De tweede
helft was amper afgetrapt toen Di Gregorio met een dieptebal De Cuyper alleen voor het Reynaert bracht. De snelle flankaanvaller werkte feilloos af (1-1). Eendracht Aalst greep in het openingskwartier van de tweede helft de
thuisploeg bij de keel maar verder dan een kopbal van Van De Walle kwamen de bezoekers niet. De hele tweede helft was Eendracht wel baas maar kansen kon het amper versieren. De enige mogelijkheid het vernoemen waard was een
afstandschot van Petrovic dat over doel zoefde. Het was in de slotfase SK Terjoden-Welle dat nog gevaarlijk kwam opzetten langs Vits maar doelman Van Der Noortgaete behoedde zijn team voor een nederlaag.

Doelpunten: 5′ De Rouck 1-0, 47′ De Cuyper 1-1,

SK Terjoden-Welle: Reynaert, Lambrecht, Keymolen (72′ Salvi), Coppens (78′ Verplancke), Vits, Karamanis (46′ Versyp), De Meyer, Maldrie,
Pauwels, Moreels, De Rouck

Eendracht Aalst: Van Den Noortgaete, Petrovic, Filipovic (46′ Kestens), Van Damme (56′ Hugelier), Pietermaat, Bogaerts, Smet, De Cuyper, Martin (46′ Weydisch), Di Gregorio (62′ Van