Winkel Sport zwarte beest voor beloften

Winkel Sport zwarte beest voor beloften Winkel Sport zwarte beest voor beloften

Vorige vrijdag kreeg Jong Eendracht Aalst rode lantaarn Winkel Sport over de vloer. De Ajuinen waren gewaarschuwd want in de heenwedstrijd bleef het steken op een 2-2 gelijkspel. Eendracht begin dominant aan de
wedstrijd, de bezoekers plooiden helemaal terug. Doch kwam Winkel Sport met een knullig doelpunt op voorsprong. Een voorzet dwarrelde via de binnenkant van de paal tegen de rug van doelman Jari Mertens in doel. Vlak
voor de rust kon Eendracht de stand verdiend in evenwicht brengen via een mooie aanval over rechts die aan de tweede paal werd binnengekopt door Mickaël Antoine-Curier.

We kregen hetzelfde spelbeeld na de rust. Veel
Aalsters balbezit en de West-Vlamingen die zich helemaal terugtrokken. En het waren opnieuw de bezoekers die tot scoren kwamen. Een verre inworp belandde via een bezoekend hoofd op de lat en in de voeten van een Winkel-speler
die van dichtbij kon binnentikken. Jong Eendracht Aalst dus voor een tweede keer verrassend op achtervolgen aangewezen. Er volgden kansen voor Vanderpoorten, Antoine-Curier en Baras maar ze werden telkens de nek
omgewrongen. Gelukkig voor Eendracht kwam de gelijkmaker er toch nog in de laatste minuut via Antoine-Curier. Zuur puntenverlies dus voor de leider tegen Winkel Sport. In het klassement komt KM Torhout op gelijke hoogte, SK
Sint-Niklaas nadert tot op twee punten. Zaterdag trekt Marijn Vanderheyden met zijn kerels naar Bornem om dit recht te zetten.

E.Aalst: Mertens, Van Belle, Van Hauter (46′ Gyselinck), Schoukens B., Matthijs (60′ Vaeyens),
Vanderpoorten, Heirman, Emhandi, Lorré (68′ Mayanda), Baras, Antoine-Curier.

1. Eendracht Aalst 24 – 51
2. KM Torhout 25 – 51
3. SK Sint-Niklaas 24 – 49
4. Knokke 24 – 46