Zondag in Den Eendrachter

vrijdag 10 januari 2014 - 09u14

De eerste Eendrachter van het nieuwe jaar is weer een hebbeding voor elke Eendracht supporter. In het voorwoord lezen we de nieuwjaarsboodschap van voorzitter Frank De Roose. We gingen langs bij de familie De Greef. Onze rechtsback vertelt onder andere over 'de school van Lukaku', zijn passies en de unieke scheenbeschermers die hij draagt.

We stellen Jean Pierre Meert uitgebreid aan u voor. Onze clubdokter heeft het onder meer over zijn werk met de spelers achter de schermen en zijn ontmoeting met Usain Bolt. Hij geeft ook een tip aan de jeugdwerking. Verder een exclusieve foto van het gezin Van Steenbrugghe dat onlangs uitbreiding kreeg. We blikken terug op de wedstrijd E.Aalst - Geel van exact 25 jaar geleden. En ook de rubrieken Supporter van de week, Schoon volk en Medewerkers in de bloemen zijn weer van de partij.

Den Eendrachter is zondag verkrijgbaar voor 2,50 euro aan de toegangspoorten van het stadion, alsook in de fanshop, de kantines en vanaf zaterdag op Zandberg. Wie één van de vorige edities gemist heeft kan daarvoor nog terecht in de fanshop.

 

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres