• Eendracht Aalst vs. KSV Oudenaarde
    zaterdag 28 april 2018 - 20u00

Oproep van de vzw Supporters Eendracht Aalst

zondag 02 juli 2017 - 15u08
Vak K zal herleven met deze nieuwe sfeertribune

De vzw Supporters Eendracht Aalst, die mee haar schouders heeft gezet onder onze abonnementencampagne, doet een oproep naar alle supporters om massaal een abonnement te nemen en onze nieuwe staantribune als vanouds te laten vollopen komend seizoen. Iendracht veroit!

Neem een abonnement en maak samen met ons weer een hel van het Pierre Cornelisstadion!

Beste Iendrachters,

Het seizoen 2016-2017 zit er op. En het is een prachtig seizoen geworden!

Onze jonge spelersgroep heeft elke match het beste van zichzelf gegeven en dat werd aan het einde van de rit beloond met promotie naar de Eerste Amateurliga, na een zinderende en zenuwslopende finale tegen Club Luik.

Het volksfeest dat daarna in de Bredestraat losbarstte en tot in de vroege uurtjes duurde, was 'vintage Iendracht Oilsjt'.

Spelers en supporters maken zich al op voor het seizoen 2017-2018 en werden door de kalendercommissie al beloond met een openingsmatch om U tegen te zeggen. Op zondag 3 september komen immers de buren van FCV Dender EH op bezoek in ons stadion.

Andere mooie namen die we mogen verwelkomen, zijn onder meer Berchem, Geel, Patro Eisden, Lommel, Seraing, Oudenaarde, Hamme en Deinze.

Mede dankzij de druk van de VZW Supporters Eendracht Aalst zullen we deze matchen kunnen afwerken in een verbeterd Pierre Cornelisstadion. We zijn er immers in geslaagd om de stad Aalst te overtuigen van het belang om te investeren in een nieuwe staantribune de naam 'Eendracht Aalst' waardig. We willen ook ons clubbestuur bedanken om mee te stappen in dit verhaal. De club heeft er ook voor gezorgd dat onze spelers volgend seizoen over een nieuwe grasmat zullen beschikken waar hun technische kwaliteiten nog meer tot hun recht zullen komen.

En nu, beste supporters, is het aan jullie!

Willen we van onze club opnieuw een club van betekenis maken in het profvoetbal, dan hebben we iedereen - die hard supporter én occasionele supporter - even hard nodig.

We roepen iedereen die onze club een warm hart toedraagt op om een abonnement te nemen voor de nieuwe staantribune en samen onze legendarische K-tribune te doen herleven.

Het Pierre Cornelisstadion moet opnieuw een hel worden voor onze tegenstanders en tegelijkertijd onze eigen spelers naar de overwinning stuwen.

Alleen samen kunnen we slagen in ons opzet: Iendracht Oilsjt, back to glory!

Alle info over de abonnementen en online reservaties vind je op www.eendracht-aalst.be/ticketing/abonnementen

Samen staan we sterk! Aal tesaumen!

VZW Supporters Eendracht Aalst

banners 01

banners 02

banners 03

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsvalckenier jartazi

coachpartnersarijsdetroyeralpharamen aalst

goeiedaggosportdigitpoint  webdesign aalst  

aalsttvvianococacolajupiler

Van Tilburg Online Tuinmaximaal.be logo parkago flyerzone Erdi.nl