• Knokke FC vs. Eendracht Aalst
    zondag 21 oktober 2018 - 15u00

Eendracht Aalst zoekt een officiële hashtag

vrijdag 07 juli 2017 - 10u13

Hashtags zijn niet meer weg te denken op de sociale media. Nadat onze club recent de kaap van de 10.000 volgers rondde op Facebook, willen we nu op zoek gaan naar een officiële hashtag! Op die manier kan alles rond SC Eendracht Aalst op de sociale media verzameld worden onder één noemer. Zowel officiële communicatie als alle posts, tweets, foto's en filmpjes van supporters, spelers, jeugdspelers,.. kortom de hele Eendracht-familie. Leuke beelden vanop training, de aanloop naar de wedstrijden en de nabeschouwing zijn maar enkele voorbeelden. Iedereen zal zijn Eendracht-passie kunnen delen.

Voor het vinden van een originele, korte én krachtige hashtag doen we een beroep op jullie! Kan jij wel één of meerdere hashtags bedenken die algemeen gebruikt kunnen worden binnen de Eendracht-familie? Laat het ons vóór maandag 17 juli weten via de Facebook-post van dit bericht of via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uit de inzendingen zullen we er 3 uitpikken. Jullie zullen vervolgens via een poll kunnen beslissen wat de officiële hashtag van SC Eendracht Aalst wordt. Die zal voorgesteld worden op de fandag van 29 juli. Laat de ideeën maar komen!

banners 01

banners 02

banners 03