Supportersinfo vanavond / Carnavalsmatch

vrijdag 22 december 2017 - 10u37

Onze klok op de website telt verder af naar vanavond 20u30! Hierbij nog enkele belangrijke mededelingen rond de toegang tot het clubrestaurant, staantribune K en de mogelijke carnavalsmatch van vrijdag 9 februari.

  • Om veiligheidsredenen en rekening houdend met een vol restaurant zullen enkel de eters welkom zijn in het restaurant van 17u30 tot 22u30. Daartoe zal ook met polsbandjes gewerkt worden. Vanaf 22u30 is het restaurant dan open voor iedereen.
  • De supporters die vanavond in onze nieuwe staantribune plaatsnemen dienen de toegang via de Heilig Hartlaan (garages) te gebruiken.
  • De club heeft nog geen bevestiging gekregen voor zijn carnavalsmatch tegen Deinze en er mag aangenomen worden dat eerst de wedstrijd van deze avond wordt afgewacht alvorens een definitieve beslissing genomen wordt door de politiediensten. Het bestuur doet dan ook een oproep om massaal en correct achter onze ploeg te gaan staan in deze uitverkochte derbykraker. Kortom met het nodige respect voor infrastructuur, de leidinggevenden, de tegenstander en supporters van de tegenstander. Oplaaiende emoties horen bij het voetbal maar baldadigheden en vandalisme niet.

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres