Supportersinfo voor de derby

vrijdag 26 januari 2018 - 22u49

Tribune H in het Van Roystadion zal zondag wit en zwart kleuren. In voorverkoop bemachtigden meer dan 1.000 Eendracht-supporters een ticket voor de return van de Dender-derby. Voor de wedstrijd zijn er vanaf 13u30 dus nog enkele honderden kaarten te verkrijgen aan het bezoekersloket (Walleken).

Onze club en de veiligheidsdiensten doen een warme oproep naar alle Eendracht-supporters om er een mooie, sfeervolle zondag van te maken waarbij deze keer geen plaats is voor onregelmatigheden voor, tijdens en na de wedstrijd. Dit brengt alleen maar schade toe aan de club en haar supporters.

Net als 2 jaar geleden organiseert sfeergroep OPC vanaf 10u00 een pre-party op het Stationsplein en wordt om 13u07 de trein genomen naar Denderleeuw. Daar vertrekt de 'black corteo', een sfeervolle optocht, naar het stadion. De Onion Party Crew doet een oproep om in het zwart gekleed te komen en wil zo het in fusies opgegane FC Denderleeuw herdenken.

De toegang tot tribune H gebeurt uitsluitend via het Walleken. Daar is ook de parking voor wie toch met de auto of de bus wenst te komen. Er wordt afgetrapt om 14u30.

Iendracht veroit!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres