Al bijna tweehonderd abonnees

zaterdag 26 mei 2018 - 12u03
Bart De Wolf met Gianni De Neve en reisadviseur Marianne van Reizen De Lathauwer

De vroege start van de abonnementencampagne heeft al bijna 200 abonnees opgeleverd. Na de slotwedstrijd tegen Oudenaarde was Bart De Wolf de honderdste in de rij. Hij kreeg vandaag bij Reizen De Lathauwer uit handen van Gianni De Neve een reischeque overhandigd ter waarde van 100 euro. Bart, die vlakbij het Pierre Cornelisstadion woont, volgt den Iendracht al sinds de jaren tachtig. "Vanaf mijn twaalfde nam mijn vader mij mee naar de wedstrijden. Toen ik 18 was verhuisde ik definitief van de zittribune naar een stekje in vak K. Het was de periode dat Chunga en Zakkas hun opwachting maakten. Uit het huidige team is Klaas De Rock mijn favoriet en ben ik ook blij met de terugkeer van Matthias Lievens. Deze reischeque is een mooi cadeau voor mijn moeder en zus die fervente reizigers zijn."

Gianni trekt binnenkort enkele dagen naar Lissabon. "Een citytrip doe ik nochtans niet vaak want ik heb het meer voor een rustvakantie aan het strand, en een hotel met alles erop en eraan. Daarbuiten wil ik Amerika ooit wel eens doen, dat beschouw ik wel als een droombestemming." Intussen onderhoudt onze captain de conditie met lopen, fitness en voetbalpartijtjes met de vrienden.

Reizen De Lathauwer (met kantoren in Aalst, Lede en Gavere) zet dus net als vorig seizoen haar schouders onder de abonnementencampagne van den Iendracht. Elke abonnee ontvangt een reischeque van 30 euro, die 1 jaar geldig is. Voor onze tweehonderdste abonnee ligt al een reischeque van 100 euro klaar. Het aanbod van De Lathauwer is immens. Ze zijn gespecialiseerd in de Afrikaanse safaribestemmingen, Nieuw-Zeeland en Australië. Maar je kan er eveneens terecht voor strandvakanties, rondreizen of citytrips, eventueel gecombineerd met een voetbalwedstrijd in een topcompetitie. Ook vakanties in eigen land zijn mogelijk. Voor alle budgetten kan je terecht in de reiskantoren van Bruno De Lathauwer.

www.reizendelathauwer.be
www.livetotravel.be

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres