Snelle beslissers in de prijzen!

maandag 18 juni 2018 - 21u18

Onder de supporters die vóór 5 mei reeds hun abonnement voor het nieuwe seizoen bestelden werden er zoals beloofd nog enkele mooie prijzen verloot. Griet Kindt uit Gentbrugge graait de hoofdprijs mee. Zij mag deze zomer een weekend rondrijden met een Audi TT Cabrio van Garage Thoen.
"Een heel aangename verrassing. De liefde heeft mij enkele jaren geleden bij Eendracht Aalst gebracht en tot abonnee gemaakt. En om niet voetbalminded geweest te zijn is die kennismaking zeker meegevallen. Mijn man Gijs is al van kindsaf een fanatieke Eendracht-supporter. Een paar anekdotes: op zijn vrijgezellendag werd hij, geblinddoekt en in een Dender-shirt, naar de training gebracht om strafschoppen te nemen tegen Kevin Van Den Noortgaete. En twee dagen na de geboorte van onze dochter moest en zou hij naar de derby van de Denderstreek gaan op zondagnamiddag." (Gijs is de zoon van voormalig clubsecretaris Jean-Pierre Van Droogenbroeck, nvdr)

Garage Thoen is sinds haar oprichting in de jaren negentig een trouwe sponsor van Eendracht Aalst. Hun Volkswagen, Audi, Seat en Skoda garages kan je vinden in Aalst, Hofstade, Wieze en Zottegem. Neem een kijkje op www.garagethoen.be om hun uitgebreid gamma te ontdekken.

De volgende abonnees ontvangen een waardebon van 60 euro om te komen dineren in ons clubrestaurant:

Ben De Smet
Steven Neckebroeck
Jonas Bammens
Christianne Tombeur
Kris Troch
Michel Van Cauwenberghe

Alle snelle beslissers ontvangen 4 extra tickets voor een wedstrijd naar keuze (uitgezonderd de carnavalsmatch en Denderderby). De eerste 50 "early birds" krijgen tevens een gratis inkomticket voor een thuiswedstrijd in de Croky Cup. Zij worden daar nog van op de hoogte gebracht.

In het verdere vervolg van de abonnementencampagne worden er nog meer prijzen uitgedeeld! Bekijk hier alle abonnementsinfo.

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres