Sfeeractie: In oude klederdracht naar Legends Game

maandag 10 juni 2019 - 00u15

Onze club en sfeergroep Onion Party Crew doen een oproep naar de Eendracht-supporters om zaterdag in oude klederdracht naar het Legends Game tussen Eendracht Aalst en RSC Anderlecht te komen (aftrap om 19u00). Vak I in de staantribune zal omgetoverd worden tot "De Nieuwe Tribuun", die afgebeeld staat op een foto uit de beginjaren van onze club. Vlak voor de aftrap zal de opmerkelijke tribunefoto uit de jaren 1919 nagebootst worden.

Wie deze week op zoek gaat naar een kostuum, passend bij 1919, kan inspiratie halen uit de serie Peaky Blinders. Om deel uit te maken van het tafereel dien je enkel jouw aanwezigheid te bevestigen via het Facebookevent en een ticket voor de staantribune aan te schaffen. Diegenen die in de juiste dresscode komen, ontvangen van de Onion Party Crew een extra toegangsbewijs tot vak I. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 150.

Om 15u30 is er de voorwedstrijd tussen onze oude gloriën bij de Dames en de huidige Eendracht Aalst Ladies. (gratis toegang hoofdtribune)

Woensdag zijn er aan de inkom van de Expo 100 tussen 14u en 18u nog tickets in voorverkoop te bekomen voor het Legends Game. De loketten zullen voor de wedstrijd ook geopend zijn.

Let's go oldskool!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres