Signeersessie jubileumboek '100 jaar Eendracht Aalst'

zaterdag 07 december 2019 - 12u29

Het is zo ver! Op zondag 15 december verschijnt het jubileumboek '100 jaar Eendracht Aalst'. Clubwatcher Jan Van Lijsebeth en enkele clubhistorici doken het afgelopen jaar onze rijkgevulde geschiedenis in. De opvolger van 'De Vloek van Blavier' (uitgegeven in 1991) is een pareltje! Een stijlvol naslagwerk van 256 pagina's die de bewogen 100-jarige geschiedenis van Den Iendracht vertelt, portretten van de grootste spelers bevat, net als interviews met andere clubiconen, medewerkers, supporters en tal van anekdotes. Daarnaast werd er ook veel ruimte gereserveerd voor het mooiste beeldmateriaal van 1919 tot nu.

Dit unieke boek, uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts (marktleider in sportboeken), kwam tot stand dankzij de voorintekening van liefst 400 supporters en sympathisanten waarvan een groot deel haar of zijn naam liet vereeuwigen.

Meteen na de laatste wedstrijd van 2019 tegen Olympia Wijgmaal wordt het boek dus gelanceerd in het Pierre Cornelisstadion. De verkoop van 15 december start met een signeersessie van 17u00 tot 18u00. Clubiconen Gaston Van Der Elst, Jan Van Poelvoorde, André De Nul, Maurice Martens, Maurits De Schrijver, Jean Arnolis, Luc Limpens, Laszlo Fazekas, Hans De Schrijver, Ken Van Damme en Kevin Van Den Noortgaete zullen van de partij zijn om het jubileumboek te signeren. Het boek is te koop voor 35 euro. Voorintekenaars kunnen dan ook hun exemplaar afhalen. Ben je belet? Geen nood, er volgen in december nog een aantal verkoop- en afhaalmomenten.

Dit event is meteen ook de afsluiter van de activiteiten rond "100 jaar Eendracht Aalst", die vorm gegeven werden door een werkgroep van medewerkers en supporters.

Het jubileumboek van traditieclub Eendracht Aalst is een ideaal kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor elke supporter, Aalstenaar en bij uitbreiding alle voetballiefhebbers. Want een geschiedenis zoals die van Den Iendracht, zo is er maar één.

Iendracht veroit!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres