Aftrap abonnementscampagne 2018-2019!

donderdag 26 april 2018 - 23u00

Bestel jouw nieuw abonnement vóór de End of Season Party en profiteer van extra voordelen!

Beste supporter,

Met nog een laatste thuiswedstrijd tegen KSV Oudenaarde in het vooruitzicht kunnen we nu reeds terugblikken op een meer dan geslaagd eerste seizoen in de Eerste Amateurliga. De sportieve doelstelling om het seizoen in de middenmoot af te sluiten werd met glans bereikt. Hiermee toont de club aan dat haar doortastend beleid ook vruchten afwerpt in het ‘realistisch’ bouwen aan een mooie toekomst voor stamnummer 90. 

Maar bouwen betekent ook willen vooruitgaan!
In dat kader is de sportieve cel achter de schermen volop bezig met de uitbouw van een versterkte kern voor komend seizoen. Een spelersgroep die zal bestaan uit alle vaste waarden van dit seizoen met o.a. topschutter Klaas De Rock, aangevuld met verschillende nieuwe spelers die ons voetballend vermogen alleen nog maar zullen laten toenemen. Dat blijkt trouwens ook al uit de geslaagde transfers tijdens de winterstop.
Dit met als nieuwe ambitie: de TOP-VIJF met een stevige gooi naar een playoff-plaats.

Het spreekt voor zich dat we dit ook vertaald willen zien in een versterkt supporterslegioen!
Daarom biedt de club iedere supporter nu reeds de kans om tot 4 mei te genieten van een enkele extra voordelen indien er in deze periode ingetekend wordt voor een nieuw of verlengd abonnement.

Welke voordelen biedt het intekenen binnen deze eerste termijn voor de “early birds”:

  • Een waardebon twv. 4 extra tickets voor een wedstrijd naar keuze (staanplaatsen of zitplaatsen tribunes A-B-E-G, uitgezonderd de carnavalsmatch en Denderderby);
  • De eerste 50 "early birds" krijgen tevens ook een gratis inkomticket voor één van onze wedstrijden in de Croky Cup (geldig tot en met de 1/16e finales en uiteraard indien er thuis wordt gespeeld)
  • Onder deze snelle beslissers worden nog tal van prijzen verloot waaronder diners in ons clubrestaurant, een cabrio-weekend aangeboden door Garage Thoen,…;

Deze actie eindigt op vrijdag 4 mei (End of Season Party). Vanaf 5 mei kan er uiteraard verder ingetekend worden voor een abonnement, maar dan vervallen de extraatjes die speciaal voor deze periode werden uitgetekend.

Wat dient u te doen?

  • Je schrijft je online in via onze abonnementspagina en doet eveneens de betaling binnen de gestelde periode;
    OF
  • Je bestelt je nieuw abonnement op het clubsecretariaat nu zaterdag 28 april (tussen 17u00 en 19u00 of na de wedstrijd) en doet ter plaatse de betaling (bancontact aanwezig). We vragen om de abonnementsformulieren reeds volledig in te vullen in het clubcafé en vervolgens naar het secretariaat te komen.

Belangrijk:

  • Nieuwe abonnees kunnen nog geen voorkeurszitje aanduiden aangezien er naar jaarlijkse gewoonte een voorrangsperiode is voor de bestaande abonnees. Deze voorrangsperiode loopt af op 30 juni;
  • De abonnements- en tickettarieven blijven voor komend seizoen gehandhaafd;
  • Ook dit jaar ligt er voor iedere abonnee een reischeque klaar van Reizen De Lathauwer.

Een sportieve groet,

S.C. Eendracht Aalst

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres