Ludo Walgraef is onze tweehonderdste abonnee!

woensdag 06 juni 2018 - 14u51

Drie maanden voor de start van de competitie hebben meer dan 200 supporters zich reeds verzekerd van hun nieuw seizoensabonnement. Opnieuw was de reischeque ter waarde van 100 euro weggelegd voor een trouwe supporter uit vak K. Ludo Walgraef(60) uit Aalst was deze keer de gelukkige. "Ik ben er al van kindsaf bij en zag mijn eerste wedstrijden begin de jaren zeventig. Uit die lange periode zijn Moses Chunga, Gilles De Bilde en Peter Lassen mijn favoriete spelers. Met de familie zakken we elke wedstrijd af naar het Pierre Cornelisstadion." Ludo liet zich vergezellen door zijn vrouw om inspiratie op te doen uit het ruime aanbod van Reizen De Lathauwer.

De cheque kreeg hij overhandigd door reisconsulente Laura en Jonas Heymans. Onze linksback blijft na zijn verhuis rustig thuis in het tussenseizoen maar zit nog boordevol reisplannen. "De vaar- en fietsvakanties van Reizen De Lathauwer spreken mij wel aan om met de kinderen te doen. En ik wil graag nog eens terug naar Curaçao. Toen we ons met Willem II gered hadden in de Eredivisie mochten we daarheen met de groep. Ook de Malediven spreken mij aan of met de hele familie een huisje huren in Spanje."

Jonas revalideert nog van een scheurtje in de hamstring. "Dat liep ik op in de laatste wedstrijd tegen Oudenaarde. Ik hou het bij rustig fietsen en hoop volgende week terug wat te kunnen lopen. We zijn met de spelers trouwens aan het brainstormen om deze leuke abonnementencampagne te ondersteunen." Intussen blijven onze abonnees in de prijzen vallen. Binnenkort vindt de tombola plaats voor de vroege beslissers. En vooraleer we aan een nieuwe reischeque van 100 euro toe zijn voor de driehonderdste abonnee, wordt er nog een restaurantbon weggeschonken. Klik door voor alle info en voordelen van onze abonnementen 2018-2019. Iendracht veroit!

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres