Driehonderdste abonnee in de bloemetjes

zondag 01 juli 2018 - 21u40
Jozef Van Den Borre geflankeerd door reisconsulente Sybille en Julien Devriendt

In het kantoor van Reizen De Lathauwer in Lede kreeg supporter Jozef Van Den Borre zaterdag een reischeque van 100 euro overhandigd. Onze driehonderdste abonnee had meteen enkele vragen voor reisconsulente Sybille. "Tweemaal per jaar trekken we naar Amerika om onze dochter en haar gezin te gaan bezoeken. Deze reischeque kunnen we gebruiken om onze gewenste vliegtickets te boeken. Ook met een visum en het regelen van de taxi's wil Reizen De Lathauwer ons helpen." Jozef twijfelde nochtans om voor een seizoensabonnement te opteren. "Door onze trips naar Amerika mis ik toch een viertal thuiswedstrijden per seizoen. Maar ik wil de club graag ten volle blijven steunen en heb mijn abonnement gewoon verlengd deze week." De beruchte Aalst-Standard uit 1961 is de oudste Eendracht-herinnering van Jozef. Zijn favoriete speler allertijden is doelman Pie Van Der Meirsch. Uit het team anno 2018 is dat Ibrahima 'Der' Mbaye.

Onze huidige doelman Julien Devriendt kwam de trouwe supporter mee in de bloemetjes zetten. Hoe zag het tussenseizoen van onze goalie er uit? "Mijn eerste jaar Handelswetenschappen aan de unief in Gent zit er net op. De afgelopen maand zat ik dus tussen de boeken. We trekken met de familie nog naar Bretagne. Op mijn bucket list voor de toekomst staan de werelddelen. De verschillende culturen opsnuiven. Op sportief vlak volg ik het programma van onze keeperstrainer Ronny Schollaert. Bij ons ligt de focus meer op kracht dan op uithouding."

Intussen is de voorrangsperiode voor de abonnees in de zittribune voorbij en zitten alle vrije plaatsen in de verkoop. Langskomen op het clubsecretariaat voor alle abonnementsinfo of een zitje komen uitkiezen kan in de maand juli op de volgende data:

  • donderdag 5 juli van 18u30-21u
  • woensdag 18 juli van 18u30-21u
  • vrijdag 27 juli van 21u15-22u30 (na de wedstrijd tegen OHL)
  • zondag 29 juli van 9u-12u

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres