Eric Gees is abonnee 400!

vrijdag 24 augustus 2018 - 07u45
Eric kreeg zijn cheque overhandigd door Marianne van Reizen De Lathauwer

Volgende week openen we de competitie in eigen huis met de topper tegen RFC Seraing. Intussen staat onze abonnemententeller voorbij de 400. De reischeque ter waarde van 100 euro ging naar Eric Gees uit Herzele. Bij Reizen De Lathauwer vertelde Eric ons over zijn band met den Iendracht. "Onze familie is al decennia lang verbonden met de club. Ik moet ongeveer 12 geweest toen ik met mijn vader voor het eerst op de houten zittribune zat. Later verhuisde ik met mijn broer en mijn zoon definitief naar de staantribune waar we ons vaste stekje hebben. Een vijftal jaar geleden namen we ons samen een abonnement. Het was van de tijd in de hoogste afdeling geleden."

Herinneringen heeft Eric dan ook in overvloed. "Lozano, Krncevic, De Bilde en Lassen zijn de eerste namen die mij te binnen schieten uit die lange periode. Na de eindrondefinale van 2003 zie ik Joeri Pardo nog met de vlag zwaaien op de dug-out van het veld van Racing Mechelen. Uit het huidige Eendracht zijn Klaas De Rock en Kenny Van Hoevelen mijn favorieten." Een reiziger is Eric niet echt maar met deze reischeque weet hij wel raad. "Ik neem de citytrip brochures alvast mee naar huis. Maar ook een weekendje in eigen land zegt mij wel wat."

Woensdag zijn de afhalingen voor de abonnementen gestart. Zondag kan je nog terecht op het clubsecretariaat van 10u tot 12u. Elke abonnee ontvangt zijn reischeque van 30 euro. Met je abonnement krijg je ook korting in verschillende lokale handelszaken (meer info). De snelle beslissers (die hun abonnement bestelden vóór 5 mei) ontvangen tevens hun voucher ter waarde van 4 extra tickets voor een wedstrijd naar keuze (behalve de derby en de carnavalsmatch).

Nog geen abonnement? Klik door naar onze abonnementspagina voor alle info en bestellingen. Voor de 450ste abonnee ligt er een restaurantbon klaar ter waarde van 65 euro.

Iendracht veroit!

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres