Eerste reischeques voor Clement en Filip!

zaterdag 10 augustus 2019 - 14u53
Supporter Filip Verbeiren wordt geflankeerd door Falko Geenens en Kristof De Smet

Net zoals de voorbije jaren schenkt Reizen De Lathauwer elke Eendracht-abonnee een reischeque van 30 euro. Voor Clement Marcoen uit Leidschendam (Nederland) en Filip Verbeiren uit Aalst, respectievelijk onze honderdste en tweehonderdste abonnee, is dat zelfs een reischeque ter waarde van 100 euro. Een weekendje Parijs, Londen, Amsterdam of in eigen land, een citytrip eventueel gecombineerd met voetbalwedstrijd in de beste competities of een shortski. Het zijn maar enkele mogelijkheden uit het ruime aanbod van Reizen De Lathauwer.

Supporter Filip Verbeiren kiest nog voor een ander thema. "Voor gezinnen met kinderen is een bezoek aan de attractieparken ook interessant. Disneyland Parijs stond al op onze agenda. Deze waardebon komt dan ook meteen van pas." Je kan in het Aalsterse reiskantoor ook boeken voor Phantasialand of Europa-Park." Filip is er al van eind de jaren zeventig bij in het Pierre Cornelisstadion. "Ik heb de staantribune nog gekend die omvergewaaid was door een storm. Vanaf mijn twaalfde volg ik alle thuiswedstrijden. Salvador en Hans De Schrijver zijn idolen die mij het eerst te binnen schieten. Van het huidige team is Jilke De Coninck mijn favoriet. Nu Falko Geenens naast mij staat, ik wist niet dat hij zo stevig gebouwd was. Tijdens een wedstrijd sta je natuurlijk op een afstand."

Onze clubspeler, die de reischeque kwam overhandigen, is ook op vakantie zijn actieve zelve. "We gaan met de familie al enkele jaren naar Punta Mujeres, een vissersdorp op Lanzarote. In de voormiddag ga ik steeds lopen of fietsen. Na de middag maken we tijd voor uitstapjes." Falko hoopt binnen 2 jaar af te studeren. "Dan ben ik Licentiaat Lichamelijke opvoeding. Ik wil me specialiseren in fitness en voeding, in de hoop om als Personal trainer aan de slag te kunnen gaan."

Supporter Clement Marcoen uit Leidschendam (nabij Den Haag) moet ongetwijfeld onze verst wonende abonnee zijn. Met hem maken we graag kennis in september op onze eerste thuiswedstrijd in de competitie. Intussen komen we dichtbij onze driehonderdste abonnee, voor wie eveneens een reischeque van 100 euro klaarligt.

Filip, die in vak K te vinden is, wenste Falko nog succes voor morgen en gaf zijn pronostiek mee. "SK Lierse Kempenzonen is niet makkelijk natuurlijk, ook al waren we vorig seizoen wel de evenknie. Ik ga een positieve voorspelling doen: 2-1 voor den Iendracht!"

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres