Volgende reischeque voor Eddy Van Gucht!

donderdag 05 september 2019 - 14u17

Het succesvolle bekerparcours en de extra versterkingen hebben de abonnementenverkoop van den Iendracht een boost gegeven. Intussen schuiven we op in de richting van 400 abonnees. Elke honderdste ontvangt een reischeque ter waarde van 100 euro. Afgelopen week was dat Eddy Van Gucht (71) uit Lebbeke. Hij kreeg vandaag bij Reizen De Lathauwer in Lede zijn reischeque overhandigd door onze doelman Zeb Van Gerven.

Eddy is een terugkerende abonnee. "In de jaren negentig onder Jan Ceulemans was ik er ook altijd. Nadien nam ik mij een abonnement op Sporting Lokeren. Nu maak ik de omgekeerde beweging en daar zit kleinzoon Tuur voor veel tussen. Hij heeft de overstap gemaakt van KV Sint-Gillis naar de U9 van Eendracht Aalst en is al helemaal verknocht aan de club. We hebben de bekercampagne gevolgd en het wordt een echte Iendrachter. Samen met mijn zoon en kleinzoon komen we vanaf zondag dus naar het Pierre Cornelisstadion." De reischeque komt goed van pas. "Ik hou van verre reizen. Zo was ik al in Florida, Panama en Costa Rica. Met het Buurtcomité Lutterzele doen we in groep alle hoofdsteden van Europa aan. Zo staat volgend jaar Boedapest op ons programma."

Ouders van jeugdspelers kunnen opteren voor een combi-abonnement. Voor 130 euro kan je alle wedstrijden van de jeugd en het eerste elftal (zittribune G) volgen.

Zeb, die in het dagelijkse leven postbode is, vertoefde tijdens de zomerbreak in Zuidoost-Europa. "Met een busje trokken we met vrienden naar Kroatië. We huurden er een huis met zwembad en gingen vaak op stap. Op mijn bucketlist staat Amerika toch wel bovenaan." Zeb blikt ook al vooruit naar zondag. "Ik verwacht een gesloten wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Het is een ploeg die niet laat voetballen en wellicht zal tekenen voor een gelijkspel. We worden door coach Bart Van Renterghem dagelijks verder gebriefd over de tegenstander." Een voorkeur om thuis of uit tegen AA Gent te spelen? "Zoals de meeste spelers heb ik geen voorkeur. Op eigen veld hebben we meer kans om iets te doen tegen de Buffalo's en zullen er ook meer supporters van ons zijn. In de Ghelamco Arena spelen wil je uiteraard wel eens meemaken."

Vrijdagavond is er nog een afhaalmoment voor de abonnementen van 18u30 tot 20u op het clubsecretariaat. Supporters die nog geen abo hebben kunnen ter plaatse eentje bestellen en meteen meenemen.

abo button

banners 01

banners 02

banners 03

plastiek hofstade cleemput   ds  X3  Joma

coachpartners goeiedag accofarijsUntitled 1

Untitled 4Untitled 2 LogoUntitled 3jupiler

4thoenaaaa  

linjekes banner logo site adres